Problém při zapnutí e-mailu a Skypu
Dobrý den mám jeden problém a potřeboval bych poradit.Internet my normálně beží i icq mi normalne jde akorat kdyz si chci spustit e-mail nebo Skype tak se mi nespustí a nabehne obrazovka že mám zkontrolovat připojení a nebo že jsem za bránou firewall.Tak jsem zkontroloval připojení všechno normálně běží a vypl jsem firewall bránu a porád to psalo to stejný. Tak nevím co mám dělat ?? dík za odpoved
Opravdu jsi mohl napsat jaký firewall jsi vypnul.Ve Skype si zaškrtni v Nástroje/Nastavení/Spojení používat jako alternativní připojení port 80 a 443.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
no vypl sem keiro i bránu v systému a porad to nic nedela dal sem tam i ty vyjimky a v skypu sem to udelal jak to ma byt porad nic .
to jsem zkusil a nic .... ale prisel jsem na jednu vec že se mi de prihlasit na e-mail ale jenom když je tam napsana takova kolonka Nedaří se Vám přihlásit přes SSL? klikněte sem tak tam kliknu zadam jemno a heslo a normalne to faka akorat že mi nejde porad Skype a k tomu mi nejde Vodafone samoobsluha (taková vec kde zjistis kolik mas jeste penez z pausalu) nevite nekdo cim by to mohlo bejt ????
Re: Problém při zapnutí e-mailu a Skypu
Zdárek,lidičky!Mám úplně stejný problém.Zkusil jsem i Messenger,to samé.Neví někdo,kde je chyba?Mimo mně! 

- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Problém při zapnutí e-mailu a Skypu
Zdravím. Vítej zde na foru.
Nemáš v pc nějakou havěť a máš vypnutý firewall? A zkus toto SPUSTIT - CMD - PING http://www.seznam.cz .

Nemáš v pc nějakou havěť a máš vypnutý firewall? A zkus toto SPUSTIT - CMD - PING http://www.seznam.cz .
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1802
-
od MrVoltz
Zobrazit poslední příspěvek
10 lis 2024 14:29