'viz příloha
a windows - 2000 - ani nenajede, vubec nevim co s tím, mohl by mi někdo poradit?
zapl sem počítač a ten my řekl tohle....
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Asi tě moc nepotěším našel jsem toto:
uvidíš jestli někdo přijde s nějakým řešením.
Stop 0x7B Inaccessible Boot Device
Patří k "nejméně příjemným" chybám jelikož se kvůli ní většinou nejde již vůbec dostat do Windows ani v nouzovém režimu a pomůže jen přeinstalace. Touto chybovou hláškou nám systém oznamuje, že po zavedení jádra nemůže přistoupit k zařízení, na kterém jsou uloženy systémové soubory. Většinou se jedná o situaci, kdy v počítači vyměníme RAID nebo SCSI řadič na jiný typ nebo použijeme novou desku s odlišnou čipovou sadou. Pokud tato chyba nastane během instalace, pravděpodobně jsme zapomněli nainstalovat ovladač pro řadič disku.Pro úplnost ještě uvedu seznam dalšich možných příčin vzniku chyby: vir v boot sektoru, konflikt IRQ nebo I/O zařízení, poškození souborového systému, poškození registru Windows.
uvidíš jestli někdo přijde s nějakým řešením.
- novak.jirikov
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Tak vomrkni to nastavení bootu. Jako první ti musí bootovat CD mechanika, potom disky. Teda teď pro instalaci jinak to můžeš přehodit. Dej tam instal CD win XP a zkus jestli to pojede - potom dle pokynů na obrazovce. Musíš na tom hlavně rozmakat CD -ROM. Já to dělám tak jak jsem psal výše.
Intel Celeron 2,26GHz, 768 MB RAM, ATI Radeon 7000 - Moc toho na něm nejde, nebo se to škube.
taký malý problém...
...možná bych řekl že velký problém. cd mechanika uz byla nastavena 1. - když se instaluje novější o.s. tak se to nabootovat nemusi?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1907
-
od rykatyka
Zobrazit poslední příspěvek
09 lis 2024 19:17