včera jsem se dozvěděl o novém Nvidia ovladači tak jsem si ho z oficiálních stránek stáhnul a nainstaloval.Funguje úplně v pohodě jako ten minulý,jediná změna má být o 40% zlepšený výkon Mass Effectu 3.Ještě ten den večer kolem 22:00 když jsem se díval na video na Youtube úplně nečekaně a bezdůvodně se zasekl obraz a šli na něm vidět takové barevné tečky.Zvuk pořád v pohodě jel a dokonce jsem mohl hýbat s myší,ale počítač nereagoval na ctrl,alt,delete ani alt,f4 ani nic podobněho (a ne,nebylo to ve videu protože jsem se na něj dnes dokoukal) a abych se z toho dostal tak jsem restartoval počítač a zase to jelo úplně v pohodě.V tu dobu jsem to ještě ignoroval a doufal že už se to znova nestane,ale dneska večer v 20:00 se stalo to samé,akorát že mi po asi minutě naskočil BSOD a počítač se sám restartoval.Po spuštění se mi objevila tabulka "Služba Intel RST není spuštěna." Zkoušel jsem hledat na Googlu,ale moc jsem tomu návodu nerozuměl,jelikož nevím kde mám najít to nastavení (http://www.intel.com/support/chipsets/i ... 031828.htm).Počítač je spuštěný téměř celý den jelikož hostuju pár serverů a vždycky to spadne večer.
Je možné že to je tím ovladačem ? (pokud ano,prosil bych o odkaz na starší verzi nebo návod na pozměnění nějakého nastavení)
Je to Intelem RST nebo něčím jiným ?
-Děkuju za pomoc