Zdravím,
pustil jsem se do jarního úklidu pc a řekl jsem si, že je čas na změnu plochy. Vše jsem pozměnil, OK. Nechci ale mít na ploše žádné ikony. Používám program Rocket Dock. Problém je v tom, že nechci ani žádný text a když si v Rocket Docku dám ikony bez textu, tak tam mám 14 složek a nevím, která je která. Sháním tedy program, se kterým si změním vzhled složky, nejlépe tak, abych si mohl na ikonu složky přesně napsat, co je v ní. Neví někdo o něčem? Možná by bylo lepší řešení, že bych nahradil obrázek složky nějakou smysluplnou ikonkou vystihující podstatu toho, co je v ní. Znáte? Zkoušel jsem program Folderico, ale ten se mi ani nějak nedaří spustit. Díky za odpovědi :)
mírná úprava názvu, původní byl lehce zavádějící
//mmm
Změna vzhledu ikon složek na Ploše Windows 7*
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Změna vzhledu složky ve windows 7
vlastnosti -> přizpůsobit -> změnit ikonu
obrázek s popisem obsahu složky -> irfanview -> uložit jako -> vyber uložit jako .ICO
obrázek s popisem obsahu složky -> irfanview -> uložit jako -> vyber uložit jako .ICO
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Změna vzhledu ikon složek na Ploše Windows 7*
To je sice pěkný, ale odpovídaš na příspěvěk z 12 března 2011, čili autor se to asi nedozví.
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3268
-
od L.L
Zobrazit poslední příspěvek
05 úno 2025 17:42