Uspal jsem PC při aktualizaci WIN, teď nejdou nainstalovat* Vyřešeno
Uspal jsem PC při aktualizaci WIN, teď nejdou nainstalovat* Vyřešeno
Dobrý den, předem se omlouvám, prosím, nekamenujte ihned. Mám problém, a nemám moc času s hledáním, přiznám se, ani to moc dobře neumím. Můj problém se týká Windows Vista. Asi před dvěma měsíci jsem při jedné zcela běžných instalací aktualizací nechtěně zavřel notebook a tak došlo k nedoinstalaci. Od té doby mě trápí hláška, která se vždy objeví, navíc, každičký den se hlásí znovu a znovu smyčka o aktualizacích dostupných, když to spustím, nainstaluje se ta novější, ale ty starší již ne. Můžete mi prosím poradit, mě, neodborníkovi, co s tím ?Prosím o polopatické vysvětlení, nejlépe krok za krokem. Samozřejmě mám svůj operační systém legální a jedná se o windows vista busines Pro jistotu přikládám foto. Za veškeré odpovědi předem děkuji. Jirka
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 02 čer 2012 10:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Uspal jsem PC při aktualizaci WIN, teď nejdou nainstalov
Ahoj drearily.
Neviem ci to pomoze ale skus obnovit system pred datum aktualizacie ktora Ti robi problem.
Nasledne skus spustit aktualizaciu systemu.
Neviem ci to pomoze ale skus obnovit system pred datum aktualizacie ktora Ti robi problem.
Nasledne skus spustit aktualizaciu systemu.
Ahojky. Zjistil jsem, ze veskere aktualizace, ktere mi nejdou do pc, jsou starsiho data, takze nevim, zda se mi podari dostat se pred datum posledni blbnouci aktualizace...ale dekuji za radu, vazim si toho
Cau,kdyby ses kouknul poradne na ten screen cos poslal tak tam je kod te chyby,takze jsem to hodil do goodlu,tady je naky navod jak to opravit http://windows.microsoft.com/cs-CZ/wind ... r-80070490
AMD Phenom X4 955 3,7GHz,2x4GB-DDR3 Kingston Hyper-X 1600MHz + 1xDDR3 4GB Corsair Vengeance 1866MHz,
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
MSI GTX 950-2G,Gigabyte 790XTA-UD4,Seagate Barracuda 1TB,Seasonic 620W bronze,CM 212+ (2xfan),Roccat Kone+,Roccat Kave 5.1,Roccat Alumic,
LG 27" M2752D-PZ
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Máš disk s vistou? Pokud ano , tak zkus ten návod , i když bych byl i pro obnovení systému , jak je psáno výše.
Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Stáhni si CrystalDiskInfo
Spusť program a klikni na Úpravy-Kopírovat. Poté sem vlož pomocí Ctrl+V obsah logu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Tak, snažím se plnit, oč mě žádáte. Tady je ten screen, ale přiznám se, já se v tom nevyznám.
Tak, již jsem vyzkoušel fakt nejrůznější možnosti, a jak asi vidím, nezbývá mi nic, než kompletní přeinstal.
Ahojte všichni. Nakonec se našel dobroděj, který mi napsal toto:
Ahoj, nejdříve zkus vymazat cache Windows update:
- stopni sluzbu Windows Update (a pripadne i BAckground Intelligent Transfer Service) (Start - spustit - services.msc <- tam můžeš vypnout a zapnout služby...)
- smaz adresar %windir%\softwaredistribution (Většinou to je c:\Windows\SoftwareDistribution\)
- otevri stranku http://update.microsoft.com/microsoftupdate a by se inicaializovalo znova
A můj problém byl vyřešen
Ahoj, nejdříve zkus vymazat cache Windows update:
- stopni sluzbu Windows Update (a pripadne i BAckground Intelligent Transfer Service) (Start - spustit - services.msc <- tam můžeš vypnout a zapnout služby...)
- smaz adresar %windir%\softwaredistribution (Většinou to je c:\Windows\SoftwareDistribution\)
- otevri stranku http://update.microsoft.com/microsoftupdate a by se inicaializovalo znova
A můj problém byl vyřešen
A ještě jeden způsob řešení...
stáhnout každou nenainstalovanou aktualizaci samostatně...taky to funguje...Je to fakt náročné na čas, ale stojí to za to.
Jirka
stáhnout každou nenainstalovanou aktualizaci samostatně...taky to funguje...Je to fakt náročné na čas, ale stojí to za to.
Jirka
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3786
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 1
- 1693
-
od RIKI22
20 dub 2025 15:07
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3002
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4051
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9224
-
od pajauh
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”