Problem - PC se sam restartuje
Problem - PC se sam restartuje
Ahoj, mam problem uz zhruba dva mesice.. Kdykoliv se sam od sebe PC restartuje a napise na modry obrazovce - Vypis fyzicke pameti RAM. Popisuje tam ze pokud vidim tuto obrazovku poprvy at restartuju PC.. pokud vickrat tak at odeberu nove nainstalovany HW.. Problem je ze PC je dva roky stare a zadny novy HW ani nic jinyho sem s nim nedelal. Ze by to byla softwarova zahada nebo se jen neco v nem prehriva? Klidne se restartuje i 6x do dne coz docela nastve pokud mate neco rozdelanyho, rozehranyho atd.. Poradte mi prosim nekdo.. dik
-
- Pohlaví:
Re: Problem - PC se sam restartuje
Helis píše:Ahoj, mam problem uz zhruba dva mesice.. Kdykoliv se sam od sebe PC restartuje a napise na modry obrazovce - Vypis fyzicke pameti RAM. Popisuje tam ze pokud vidim tuto obrazovku poprvy at restartuju PC.. pokud vickrat tak at odeberu nove nainstalovany HW.. Problem je ze PC je dva roky stare a zadny novy HW ani nic jinyho sem s nim nedelal. Ze by to byla softwarova zahada nebo se jen neco v nem prehriva? Klidne se restartuje i 6x do dne coz docela nastve pokud mate neco rozdelanyho, rozehranyho atd.. Poradte mi prosim nekdo.. dik
Rozdělj to a zkontroluj všechny kabely a HW, paměti ad. jestli se časem neuvolinili a řádně sedí ve slotech. Také by to chtělo projet nějakým AdAwarem, Spybotem, případně otestovat RAM.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Musíš přidat informace. Spadne do do modré obrazovky krátce po spuštění PC, nebo až po nějaké době. Spuštění PC je bez problémů? Padá jen při některých programech (např. hry, hudba, film, Word ap.).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ok takze ty informace navic:
nekdy se stane ze mi kratce po spusteni to spadne do obrazovky ale vetsinou (tak 80 procent) az po urcite dobe. Dam priklad.. pred odchodem do skoly zapnu stahavani torrentu a kdyz prijdu tak tam je modra obrazovka - nerekl bych ze je to nejake extra zatizeni, pak se to stava i u prehravani filmu, popr. pri hrani her. Spousteni PC je v pohode.. bootuje rychle, nikde zadny problemy.. ale vzdy po startu mi svchost.exe zere tak 95 procent procaku cca 5 minut.
nekdy se stane ze mi kratce po spusteni to spadne do obrazovky ale vetsinou (tak 80 procent) az po urcite dobe. Dam priklad.. pred odchodem do skoly zapnu stahavani torrentu a kdyz prijdu tak tam je modra obrazovka - nerekl bych ze je to nejake extra zatizeni, pak se to stava i u prehravani filmu, popr. pri hrani her. Spousteni PC je v pohode.. bootuje rychle, nikde zadny problemy.. ale vzdy po startu mi svchost.exe zere tak 95 procent procaku cca 5 minut.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše máš nastaveny automatické aktualizace a tak se na začátku spuštění PC stahují. Zkus si po pádu hry šáhnout na chladič grafické karty. Může to být teplotou. Co vůbec máš vše v PC, včetně zdroje (W)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Všechny rady kolegů předemnou jsou platné jen bych přece jen jak jsem zvyklý začal od SW jesliže to předtím chodilo. SW údržba odkaz v podpisu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nejjednodušší je přečíst si třeba Stop: 0x00000000 na modré smrti, napsat to do vyhledávání strejdy Googla, vybrat výsledky z technické podpory MS a přečíst si kde je chyba a její možné řešení. Teprve když toto zklame provedl bych SW a HW údržbu stroje (kterou ostatně nikdo nic nezkazí i když jí provede jen tak z dlouhé chvíle).
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
a nebude to teplotou jakuž tu bylo zmíněno?zkus teplotu jednotlivých komponentů
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Na mě vyskočilo toto
A píše se tam mimo jiné toto:
Je to ono?
A píše se tam mimo jiné toto:
Příčina
K tomuto problému dochází, pokud je počítač napaden některou z variant viru Sdbot.
Virus Sdbot vytváří skrytý proces. Tento proces ukončí programy, které správci systému používají pro účely diagnostiky a konfigurace. Tento proces může také zabránit spuštění těchto programů.
Název souboru viru Sdbot může být různý. Mnoho variant tohoto viru ukládá do počítače ovladač s názvem Msdirectx.sys nebo Haxdrv.sys. Tento ovladač slouží ke skrytí procesu viru. Mezi často používané názvy souborů tohoto viru patří Msdrv.exe a Sdkcore.exe. Tyto varianty viru umí virus obnovit, pokud soubory odstraníte.
Je to ono?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2677
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
31 črc 2024 12:48