Nezobrazuje se nainstalovaný software na Win7
Nezobrazuje se nainstalovaný software na Win7
Dobrý den,normálně odinstalovávám software přes Smarty Uninstaller,dnes jsem ho otevřel a nezobrazil se mi skoro žádný nainstalovaný software kromě pár vyjímek.Tak jsem skusil otevřít v ovládacích panelech "Odinstalovat programy" a je to to stejné,kromě pár vyjímek se nic nezobrazí a celková velikost těch co se zobrazí je asi 300Mb při zaplnění 100Gb.Nevíte někdo kde by mohla být chyba?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nezobrazuje se nainstalovaný software na Win7
Podívej se do adresářů jednotlivých programů, zda tam není soubor unistall, jehož pomocí jde program odinstalovat. Doufám, že jsi uvedenou složku ve Windows (Uninstall) nesmazal.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Právě že u toho co chci odinstalovat není,aspoň jsem ji nikde nenašel.Ale i tak se mi to nezobrazí i u nově nainstalovaného softwaru takže bych to potřeboval i v budoucnu a nezobrazí se ani u jiného programu na Uninstall. Jakou složku myslíte? Ale určitě jsem žádnou takovou složku nemazal dnes....
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Máš povolené zobrazovat skryté a systémové soubory?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
To jsem neměl,ale to jsem neměl nikdy povolené a vždycky se to zobrazilo v pořádku a šlo odinstalovat. I tak jsem to vyzkoušel a žádná změna neproběhla.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”