Prosím o radu už nevím co s mím.
Mám sempron 2800+,na 512mb,grafarna fx7300gt,deska asus K8N4-E-SE,zdroj 450w,běží to na XP profesional SP2,
problém je že nezávisle a běžící aplikaci se vypne celý systém ale úplně.Při novém startu žádná hláška o problému.Dělá to náhodně a z ničeho nic.Kontroloval jsem problémy ccleaner a ok,kontola virú a nic,defragmentace a kontrola disku a v pohodě.
Už nevím tak prosím o radu
jo a v poslední době při startu probíhá kontrola diskuD: mám HDD rozdělen na c,d.e.f
sám se vypne z ničeho nic
sám se vypne z ničeho nic
AMD Sempron 2800+na Win.profesional SP2,DDR 400 512MB,WinFasPX7300GT,70GB hdd.
- Phoenix666
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osobně bych to viděl na HW chybu, resp. přehřívání některýho z komponent, potom se PC sám vypíná. Hláška o kontrole HDD může znamenat pouze kontrolu disku po samovolném vypnutí. Doporučuji kontrolu teplot v PC http://www.sezob.cz/soft/e/everest/everest.htm
WIN XP PRO SP 2 CZ, MB Gibabyte K8NSNXP, AMD Athlon 64 3000+ Venice, 1 GB RAM Corsair DDR 400, Gigabyte GF 6600GT, SB Audigy4, LCD Yakumo 19", Genius Home Theathre 5.1
A zruš si automatický restart. V Tento počítač/Vlastnosti/karta Upřesnit/Spuštění a zotavení systému-Nastavení zrušíš zaškrtnutí volby Automaticky restartovat.
Takhle by ses měl dostat do BSOD, kde ti napíšou winy, co se jim nelíbí.
Takhle by ses měl dostat do BSOD, kde ti napíšou winy, co se jim nelíbí.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Optika od O2 z ničeho nic pomalá 5Ghz Wi-Fi a také Lan Příloha(y)
od jkmaxfli » 14 črc 2024 11:06 » v Sítě - hardware - 40
- 11996
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 12:51
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”