Dobrý den,
Mám jeden problém a byl bych moc rád za vaše rady. Koupil jsem počítač přímo od Fujitsu, ale časem se sloupl štítek s Product Key z case počítače a teď jsem musel přeinstalovat Windows, ale mám jen 30 dní a nemůžu systém aktivovat. Napadlo mě, co to zkusit po telefonu, to probíhá pouze, že já mu nadiktuju tu sérii čísel a on mi jí potvrdí nebo stejně budu muset zadat nebo mu přečíst Product key ? Opravdu nevím jak toto vyřešit. Děkuji za odpovědi
PS: XP je legální samozřejmě :)
Aktivace Windows XP
Re: Aktivace Windows XP
Product key nepotrebujes vubec, je tam jen jako dukaz porizeni OEM licence
To co potrebujes je instalacni CD nebo DVD primo od Fujitsu, ktere se aktivuje automaticky klicem v BIOSu.
Pokud jsou to XPcka, tak tam je jedno CD pro vsechny pocitace.
To co potrebujes je instalacni CD nebo DVD primo od Fujitsu, ktere se aktivuje automaticky klicem v BIOSu.
Pokud jsou to XPcka, tak tam je jedno CD pro vsechny pocitace.
Aha. No z toho CD od nich je to nainstalovaný a stejně to chce aktivaci. Jak to mám teda, prosím, udělat ?
Muzes to CD vyfotit?
Samozřejmě

Tohle by se melo aktivovat automaticky
Podivej se jestli na tom CD je v rootu tato slozka:
$OEM$\$$\System32
Pokud neni, tak se musi aktivovat automaticky nebo telefonicky (v obou pripadech je nutne znat product key)
Podivej se jestli na tom CD je v rootu tato slozka:
$OEM$\$$\System32
Pokud neni, tak se musi aktivovat automaticky nebo telefonicky (v obou pripadech je nutne znat product key)
Ve složce $OEM$ již bohužel žádná složka $$ není.
-
- Pohlaví:
Na zjištění klíče použij http://www.slunecnice.cz/sw/product-key-finder/
Se obavam ze na to uz je pozde
- peyrac10
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nevím, zda to zjišťuje až po aktivaci, nebo před, ale Lavalys Everest Ultimate licenci ukazuje v záložce Software - Licence. Pokud ji zjistí i před aktivací, bylo by vyhráno.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Nemuzes zavolat na podporu MIcrosoftu a nadiktovat jim tam OEM product key pro Windows XP Home pro FSC, protoze ten samy klic je na desitkach tisic dalsich pocitacu.
Je i na tom CD v souboru OOBEinfo.ini
Je v tom pocitaci motherboard od Fujitsu? Neni vymeneny? Protoze presne takhle se chova Fujitsu OEM instalace kdyz se pusti na motherboardu jineho vyrobce.
Je i na tom CD v souboru OOBEinfo.ini
Je v tom pocitaci motherboard od Fujitsu? Neni vymeneny? Protoze presne takhle se chova Fujitsu OEM instalace kdyz se pusti na motherboardu jineho vyrobce.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3178
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 19:11
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8019
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
-
- 6
- 7840
-
od zeus