Po reinstalaci Windows 7 nejde zvuk
Po reinstalaci Windows 7 nejde zvuk
Po nainstalování windowsu 7 jsem nainstalovat ovladače k základní desce z CD .Když najedu do REALTEK HD a přehraju písničku ukáže mi to že přehrávám pisničky a z repráku nic nehraje repráky jsou v pořádku .
Naposledy upravil(a) Ltb dne 30 pro 2012 00:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
-
- Pohlaví:
Re: WINDOWS 7 nejde zvuk
Vítej na PC-Help!
Ovladače zvukovky si tedy nainstaloval. Potom koukni do správy zvuku, někde je to ztlumené.
Ovladače zvukovky si tedy nainstaloval. Potom koukni do správy zvuku, někde je to ztlumené.
Nic ztišené tam nemám , mám integrovanou zvukovou kartu na základní desce GA-MA78LMT-S2H , poslal by si mi kdyžtak ovladače které tam patří ? Možná jsem tam nainstaloval špatné už fakt nevím předem díky
-
- Pohlaví:
Deska je Gigabyte? Potom ovladače Audio najdeš ZDE
Nevím cos tam měl dříve za systém, ale pokud ne W7 pak máš ovladače asi pro jiný systém! /na tom CD/
Nevím cos tam měl dříve za systém, ale pokud ne W7 pak máš ovladače asi pro jiný systém! /na tom CD/
Přesně tohle jsem tam nainstaloval a furt to nejede už fakt nevím
-
- Pohlaví:
Ovladače pro W7 můžeme vyloučit?
Potom je to fakt někde v nastavení. Tam je toho mnoho a je třeba to všechno rozklikat. Stehně jako ztišený repro dole v liště apod. Je to repro ve správní zdířce? Je zapnuté a zesílené? I to se stává.
Potom je to fakt někde v nastavení. Tam je toho mnoho a je třeba to všechno rozklikat. Stehně jako ztišený repro dole v liště apod. Je to repro ve správní zdířce? Je zapnuté a zesílené? I to se stává.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trošku OT, ale třeba se autor také tak rozhodne, takže taky jsem měl stejný problém, prostě zvuk nešel, po těch nervech a všemožném snažení jsem raději koupil zvukovou kartu za cca. 250 Kč!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6111
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 6
- 7848
-
od zeus