Ahoj všem,
mám takový problém, po naformátování disku u notebooku a nainstalování systému nemám možnost u graf. ovladačů ATI výběr funkce powerplay. Neví někdo čím to je a jak to napravit? (mám xpress 1100-integrovaná)
Díky moc
P.S.: tu funkci jsem vždy využíval a využívat ji potřebuji.
PowerPlay funkce u ATI (MCE05)
Zkoušel jsem Notebook hardware control. Zde tato položka byla, ale blblo to. Jelo to na plnej kvalt, ikdyž to bylo nastaveno na životnost baterie... O tom svědčí, že je něco s chipsetem.
-vemte si to třeba na Vistě, tam jsem to našel díky nové funkci Visty (na ovl. to chybělo), ta funkce byla zmrazená a jelo to furt na optimal battery life i v síti. Už je to prostě jednoznačné...a aby to nebylo málo, tak mi lupá v rprácích (sice občas, ale ano-to jsem myslel, že pomůže rein. sys. a taky nic). Se z toho fakt zblázním...
-vemte si to třeba na Vistě, tam jsem to našel díky nové funkci Visty (na ovl. to chybělo), ta funkce byla zmrazená a jelo to furt na optimal battery life i v síti. Už je to prostě jednoznačné...a aby to nebylo málo, tak mi lupá v rprácích (sice občas, ale ano-to jsem myslel, že pomůže rein. sys. a taky nic). Se z toho fakt zblázním...
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”