Mám PC Celeron 300, Windows 98 SE, sér. myš Hama s kolečkem.
Při jakékoliv činnosti (internet, Word, Excel, malování atd.) mi občas kurzor myši samovolně "uletí", většinou ve vodorovném směru napravo nebo nalevo. Dá se to nějak napravit? Dík za radu.
svéhlavý kurzor (vyřešeno)
svéhlavý kurzor (vyřešeno)
Naposledy upravil(a) MiP dne 04 črc 2007 09:32, celkem upraveno 3 x.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
pokud máš myš s kuličkou tak ji vyčisti
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdyz sem mel starou optickou mys tak se mi to obcas stavalo kdyz sem mys mirne prizvedl, mozna to muze byt tim.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Neoptická myš > při zašpinění kuličky a vnitřních válečků je to běžné ...
Optická myš:
- pokuď je podložka lesklá, případně bez podložky se to může stát, stává se to například často na skle
- nekvalitný značka, například u Geniusky jsem se s tím setkal, prostě nejsme tak bohatý, aby jsme kupovali šmejdy za málo korun ...
Optická myš:
- pokuď je podložka lesklá, případně bez podložky se to může stát, stává se to například často na skle
- nekvalitný značka, například u Geniusky jsem se s tím setkal, prostě nejsme tak bohatý, aby jsme kupovali šmejdy za málo korun ...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj to se mi presne stalo u Geniusky a taky mi pak u ni odeslo levy tlacitko, ale to jenom tak na okraj
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
U optických myší záleží podle mě trochu i na jejich rozlišovací schopnosti a ještě víc na podložce... Třeba s Logitech MX510 na podložce SteelPad bezoproblému (ale ta má dpi přes 1k) a taková Geniuska (taková ta hodně známá sux) tam skáče pořád...
ale taky to ej taky tak na okraj:o) Pokud jde o kolečko tak vážně nic jinýho než válečky by to bejt nemělo..
ale taky to ej taky tak na okraj:o) Pokud jde o kolečko tak vážně nic jinýho než válečky by to bejt nemělo..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”