Pri kazdem nabihani PC musim BOOTovat Vyřešeno
Pri kazdem nabihani PC musim BOOTovat
Ahoj mam tri HDD a jeden na kterem mam windows 7 je SSD disk ktery mi nejde vybrat v biosu takze pri kazdem nacitani PC musim pres F8 naBOOTovat ten SSD disk a windows se v pohode zapne ale pokud to neudelam PC zustane zasekle na hlasce "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key". Jestli to chapu tak musim vlozit windows CD aby si to naslo ale to CD bohuzel momentalne nemam.
Re: Pri kazdem nabihani PC musim BOOTovat
V BIOSu si nastav aby ti PC vždy bootoval z SSD.
Just Fucking Google It!
To prave pise, ze mu nejde
Napada me jestli ten SSD neni pripojeny na externim SATA radici na desce
Napada me jestli ten SSD neni pripojeny na externim SATA radici na desce
SSD mam pripojeny pres SATA stejne jako stare dva 7200 rpm disky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Bře 2013 19:31) ---
Vsechno mi to ale fungovalo tohle se stalo az se zkousel flashnout bios na grafice ktery se nezdaril a musel sem nahrat ten stary a od te doby to pise tohle coz s tim podle me nema co spolecnyho. Jo a jeste sem switchoval bios na grafice pres tlacitko.
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Bře 2013 19:31) ---
Vsechno mi to ale fungovalo tohle se stalo az se zkousel flashnout bios na grafice ktery se nezdaril a musel sem nahrat ten stary a od te doby to pise tohle coz s tim podle me nema co spolecnyho. Jo a jeste sem switchoval bios na grafice pres tlacitko.
Switchoval? To je dnešní trend, používat tohle slovo u všeho?
Připoj SSD na port, na kterým ti BIOS nějakej disk vidí.
A k tomu Boot menu.. vypisuje ti to všechna připojená zařízení, nebo obecnou nabídku, kde máš vypsaný všechno z čeho se dá bootovat?
Připoj SSD na port, na kterým ti BIOS nějakej disk vidí.
A k tomu Boot menu.. vypisuje ti to všechna připojená zařízení, nebo obecnou nabídku, kde máš vypsaný všechno z čeho se dá bootovat?
Just Fucking Google It!
tux: jo kdyz dam F8 je tam videt uplne vsecko a jak rikam vsecko to fungovalo v pohode do doby nez sem jako nezkusenej clovek co si to precetl na netu zacal flashovat bios na grafice.
Re: Pri kazdem nabihani PC musim BOOTovat Vyřešeno
chtel jsem udelat bezny flash z Radeonu 6950 na 6970 ktery se podle toho co ctu z 5 procent nepodari no a ja to vychytal nicmene uz jsem to vyresil:
v registrech stacilo prepsat
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\IastorV
V policku START sem prepsal hodnotu z 3 na 0 a v BIOSu mi slo nabootovat SSD jako prvni a problem je vyreset nicmene diky vsem za snahu.
v registrech stacilo prepsat
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\Msahci
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\IastorV
V policku START sem prepsal hodnotu z 3 na 0 a v BIOSu mi slo nabootovat SSD jako prvni a problem je vyreset nicmene diky vsem za snahu.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”