Ahoj, prosím vás o pomoc s instalací televizní karty ve Windows 7 Profesional. Mám ji zapojenou zezadu do USB portu, jedná se o i-Tec MobiDTV. Vypadá takto: http://www.mwave.com.au/images/400/44010100.jpg. Nemůžu najít nikde žádné ovladače. :-/ Myslela jsem, že budou stačit ovladače na USB, když je takto zapojená, ale to nestačí. Instalační CD nemůžu najít.
Předem moc děkuji.
Televizní karta Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Televizní karta
http://www.driverslib.com/Video/V-Gear/MobiDTV.html snad je to ono podívej se na odstavce vedle tich dvou spodních obrazovek tam si vybereš mezi dvěma verzemi... (velké zelené tlačítko start download na to neklikej)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2013 18:51) ---
Dokud s námi bude google tak najdu vše
...
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2013 18:51) ---
Dokud s námi bude google tak najdu vše

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj, děkuju za odpověď, bohužel tyto stránky už jsem taky našla a zkoušela instalovat - neúspěšně, karta stále nefuknční. :-/ To byl koňskej nápad přeinstalovávat windowsy, fakt už nevim, co s tim. 

-
- Pohlaví:
To také nejsou ovladače na W7 a ani nevíme zda to ta karta umí - W7.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Aha je to dost staré zařízení (nebo už se neprodává) tak možná investovat do nového nebo jsem viděl bazary kde podrávají toto zařízení i s tím cd tak se nejak dohodnout s prodavajícím třeba by ho nakopíroval s tím že bys platil poštovné nebo tak neco... třeba se najde
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2013 19:22) ---
A na stránkách výrobce i-Tec jsem ho nikde nenašel a to V-Gear to asi firma není nebo jsem ji nenašel (ovladače by měli bít na stránkách výrobce..)
--- Doplnění předchozího příspěvku (08 Črc 2013 19:22) ---
A na stránkách výrobce i-Tec jsem ho nikde nenašel a to V-Gear to asi firma není nebo jsem ji nenašel (ovladače by měli bít na stránkách výrobce..)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Televizní karta Vyřešeno
Já vím, na stránkách jsem samozřejmě hledala jako první. A nikde nic. :-/ Nainstalovala jsem znova ty ovladače doporučené výše, i když nejsou pro sedmičky a samozřejmě to nepomohlo, až po X-tém restartu se tou kartou nějak popraly sedmičky samy za pomoci toho nainstalovanýho ovladače, protože se mi objevilo upozornění "Probíhá instalace zařízení TV Receiver..." a bla bla a najednou to šlo. Nechápu. Ale problém vyřešen, děkuju za snahu. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4195
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11