Zdravím, může mi prosím někdo poradit se zatuhlým explorer.exe? Sedím si a koukám na Big Bang Theory a najednou totální zátuh, restart a problém. V nouzovém režimu jsem dal obnovit do předchozích bodů (zkoušel jsem dva, které by měly bezpečně fungovat), ale to nepomohlo. Zkoušel jsem hledat zde na fóru, ale nic jsem nenašel.
Když se tedy zaloguju, tak je počítač strašně pomalý a nemůžu nic spustit s tím, že "průzkumník windows neodpovídá". Jsem si jistý, že nic nainstalovat nedokážu, abych udělal nějakou diagnostiku. Aspoň tedy pár postřehů:
1) TuneUp utilities si zrovna ten den usmyslely, že jsou moc zastaralé a chtějí upgrade (přestěhoval jsem se, takže počítač nebyl poslední dva měsíce připojen k netu).
2) Kontrolka disku jede naplno, tj. nepřetržitě svítí.
3) Explorer.exe zabírá 930MB paměti (mám pocit, že obyčejně zabíral tak max několik desítek MB)
4) Podrobnosti u chybové hlášky (musel jsem opsat ručně, jinak bych je odtamtud nedostal):
Název události problému: AppHangB1
Název aplikace: explorer.exe
Verze aplikace: 6.1.7601.17567
Časové razítko aplikace: 4d672ee4
Signatura selhání procesu: be94
ID národního prostředí: 1029
Verze operačního systému: 6.1.7601.2.1.0.768.3 (Windows 7, 64bit, Home edition, naposled aktualizovaný 6.10.2013, pak jsem se stěhoval).
Dokážete mi někdo poradit vhodný postup hledání? Systémové nástroje bych možná byl schopen spustit v nouzovém režimu...
Díky za jakokoli radu
Petr (Zee Prime)
Průzkumník window neodpovídá Vyřešeno
Průzkumník window neodpovídá Vyřešeno
Core 2 Duo E8200, Asus P5Q-E (P45) socket 775, A-Data DDR2 800MHz extreme edition 4GB cl.4, Samsung SpinPoint HD753LJ 750GB, Asus EAH4850/512MB, Corsair Power supply VX450, WIN7 home premium 64bit.
- Damned
- Tvůrce článků
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Průzkumník window neodpovídá
Do sekce Hijakthis vlož log z HiJackThis. Vypadá to spíše na nějakou breberku...
Nic není nemožné, proto tam, kde jsme s rozumem v koncích, neváháme použít kladivo.
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Chceš-li vědět, co je nového, podívej se do starých knih.
Damnedovy češtiny - překlady programů pro údržbu PC
HiJackThis 2+návod FCleaner+čeština Wise Registry Cleaner
Zkuste si pocitac projet softwarem od malwarebytes ke stažení zde: http://www.malwarebytes.org/
Zkuste také nastartovat v nouzovém režimu, pokud to v tomhle režimu bude fungovat ok, tipoval bych to na nějakou breberu.
Pokud chcete můžu se k Vám na PC připojit a podívat se na to
Zkuste také nastartovat v nouzovém režimu, pokud to v tomhle režimu bude fungovat ok, tipoval bych to na nějakou breberu.
Pokud chcete můžu se k Vám na PC připojit a podívat se na to
Ahoj, zkusil jsem si Malwarebytes stáhnout u našich, ale instalace bez šance, scandisk nic nenašel, sfc /scannow nevyřešilo taky nic ...
Díky za ochotu - naštval jsem se a ty wokna přeinstaloval. Disky mam rozdělené, takže ke ztrátě dat nedošlo a problém vyřešen. Díky moc.
Zee Prime
Díky za ochotu - naštval jsem se a ty wokna přeinstaloval. Disky mam rozdělené, takže ke ztrátě dat nedošlo a problém vyřešen. Díky moc.
Zee Prime
Core 2 Duo E8200, Asus P5Q-E (P45) socket 775, A-Data DDR2 800MHz extreme edition 4GB cl.4, Samsung SpinPoint HD753LJ 750GB, Asus EAH4850/512MB, Corsair Power supply VX450, WIN7 home premium 64bit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3014
-
od Jettero
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 22:27