No vypada to,ze to tak budu muset udelat.Protoze okolo me maji vsichni W7.Takze neni ani od koho si pujcit.
Snad to bude fungovat.Pristi patek na to vlitnu a musi to byt do pondeli hotovy,jelikoz ten pc funguje na ucetnictvi.
Kde stahnout windows xp? Vyřešeno
Re: Kde stahnout windows xp?
Pokud si systém koupíš jednou,podpoříš vývojaře,tak nevidím etický problém si jejich OS naistalovat na ostatní PC pomocí legalizace. Že je někdo zastánce original a kupuje si i spořič s rybičkama za 15$ ,tak to nemusí cpát ostatním...řekl bych,že vydělávají víc než dost..
Když něco nejde silou použij na to větší sílu.
- Tomasb98
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Zastánce zrovna ne ale myslel jsem že je to proti pravidlům když podle některých správců tohoto fóra je například stažená hra s licencí Freeware nelegální... nebo si to doposud mysleli.
Podle mě je to na hraně, ale v mezích slušnosti; připadá mi absurdní, aby vlastník licence musel znovu Windows kupovat. S ohledem na identičnost instalačních CD se od sebe jednotlivé licence odlišují jen tím štítkem, a ten má.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebylo by snazší zavolat na Microsoft a zeptat se na to? Během chviličky budeš vědět, zda se to dá nějak rozumně vyřešit...
841 300 300
841 300 300
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Uz jsem to psal nekolikrat - Microsoft OEM verze nepodporuje, nezajima ho to, smitec. OEM verze Windows podporuje ten, co ten pocitac prodal. Na Microsoft je mozno zavolat, ale po precteni cisla ze stitku to odmitnou resit, ze je to OEM.
Nemusi se znova kupovat zadna licence, staci koupit OEM instalacni media pro takzvane stavece pocitacu, cela sada stoji asi 200 Kc. Jsou to ty same disky, co to z nich instaloval prodejce pocitacu. Na Ebay to jeste urcite pujde koupit.
Samotna instalacni media a licence Windows jsou dve samostatne, samostatne prodavane veci. Prodejce si koupil jednu instalacni sadu, a haldu licenci (coz je obalka s certifikatem a COA stitkem), ktere pak prodaval zakaznikum.
Nemusi se znova kupovat zadna licence, staci koupit OEM instalacni media pro takzvane stavece pocitacu, cela sada stoji asi 200 Kc. Jsou to ty same disky, co to z nich instaloval prodejce pocitacu. Na Ebay to jeste urcite pujde koupit.
Samotna instalacni media a licence Windows jsou dve samostatne, samostatne prodavane veci. Prodejce si koupil jednu instalacni sadu, a haldu licenci (coz je obalka s certifikatem a COA stitkem), ktere pak prodaval zakaznikum.
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Petr22 píše:Uz jsem to psal nekolikrat - Microsoft OEM verze nepodporuje, nezajima ho to, smitec. OEM verze Windows podporuje ten, co ten pocitac prodal. Na Microsoft je mozno zavolat, ale po precteni cisla ze stitku to odmitnou resit, ze je to OEM.
Nevím kam jsi volal, loni jsem řešil problém s OEM verzí (sic Win7) a normálně mi na zákaznické lince poradili. Nevidím sebemenší důvod, proč tam nezavolat. Je to lepší než tady několik dní sledovat jen dohady a kloudná odpověď nikde.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Prvni vec, co budou chtit, je cislo z COA stitku. OEM verzi odmitli resit vzdy, s tim ze se mame obratit na prodejce zarizeni.
Co vlastne po tom Microsoftu ma chtit? Instalacni medium na neco, co se 5 let neprodava a co Microsoft nikdy nepodporoval?
Co se da udelat uz bylo receno nekolikrat:
Stahnout si nekde ISO image OEM Windows XP CDcka nebo poridit OEM instalacni medium na Ebay.
Co vlastne po tom Microsoftu ma chtit? Instalacni medium na neco, co se 5 let neprodava a co Microsoft nikdy nepodporoval?
Co se da udelat uz bylo receno nekolikrat:
Stahnout si nekde ISO image OEM Windows XP CDcka nebo poridit OEM instalacni medium na Ebay.
-
- Pohlaví:
No zatím se k tomu napsalo 45 příspěvků a myslím že petr22 napíše další
Ten telefonát za 3 koruny by to jistě vyřešil na první pokus!

Re: Kde stahnout windows xp? Vyřešeno
Dekuju vam vsem za nazory.Obrazek sem si uz udelal,co a jak.
Mam uz vypalene ISO,ktere o vikendu,az ten pc budu delat,tak vyzkousim.A kdyby to neslo,tak budu resit jinak,pripadne hledat nekde dalsi ISO nebo rovnou to CD na ebay.
Vazim si vasich nazoru.
A radsi zamykam,abych predesel dalsim hadkam.
Mam uz vypalene ISO,ktere o vikendu,az ten pc budu delat,tak vyzkousim.A kdyby to neslo,tak budu resit jinak,pripadne hledat nekde dalsi ISO nebo rovnou to CD na ebay.
Vazim si vasich nazoru.
A radsi zamykam,abych predesel dalsim hadkam.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Windows Update nelze stáhnout, chyba 0x80070246 Příloha(y)
od Rewqa » 19 led 2025 17:20 » v Windows 11, 10, 8... - 11
- 5563
-
od Rewqa
Zobrazit poslední příspěvek
27 led 2025 20:43
-
-
-
Jak stáhnout celý tento návod z webu?
od Peťa » 15 srp 2024 16:24 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5980