Windows 8 se mi velmi líbí na tabletech/dotykových zařízeních. Pro klasický notebook/netbook/desktop je dle mého uvážení zcela nevhodný. Na metro se s odřenýma ušima ještě zvyknout dá... Ale ta kompatibilita mě rozsekala na maximální úrovni.
Kdyby se mě někdo zeptal, co by jsi chtěl na PC raději? Windows 8, nebo Windows Vista? Asi by jsem se dlouho nerozmýšlel a vzal by jsem Windows Vista...
Jako nejlepší systém Mrkvosoftu by jsem zatím hodnotil Windows 7 a hned po něm Windows XP. Pokud Mrkvosoft bude dělat i do budoucna podobné systémy "stylem metro" s celkovou nekompatibilitou, tak si prozatím nechám Windows 7... A až Windowsu 7 definitivně skončí podpora, bude pak velmi náchylný na hrozby, začnou na něm ve velkém útoky... Tak prostě využiji tkzv. záchranou ruku Linuxu

. Nic jinho mi asi nezbyde...

Ale k tomu je stejně ještě
hóóóóóóódně daleko.

Uvidíme, jak bude vypadat Windows 9. Vsadil by jsem se, že Mrkvosoft dodrží svojí starou tradici se střídáním
dobrých X
špatných systémů Windows.

V minulosti totiž od Mrkvosoftu vždy vyšlel jeden dobrý a jeden špatný systém. Doufejme, že se to povede znovu...

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.