Malý disk, malý buffer, stará technologie, ale už je to SATA disk.
I tak bych prostě řekl, že to ten disk nestíhá. Možná pomůže povypínat co nejvíce nepodstatných programů, které startují při spuštění.
Jinak podle logu je disk OK.
Velká aktivita disku při startu WIN7
Re: Velká aktivita disku při startu WIN7
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Martin63: Také to mám z úplného vypnutí. Programy (Skype, ICQ, ...) nabíhají převážně po objevení plochy. Tebe zdržuje asi Win 7 (na dotykáči provozuji logicky Win 8.1) a tvé hardware (klasické harddisky, mechaniky, ...).
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
KajakPro píše:Když jsem psal, že se točí disk, myslím, že z toho mohlo být zřejmé, že se jedná o HDD.
ty spouštíš celej systém z plotnovýho disku?

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
tak jo díky všem za názory.
A Rated: to chce trochu klidu chlape. plotnový disk mi jede už více jak 10 let a brka prostě nenatáhnul. Kdyby systém startoval tak dlouho vždycky nedivil bych se , ale tahle instalace prostě nesedí. Argument, že je to mechanickým diskem je úplně zcestný, A pak jen proto že ty napíšeš, že systém patří na ssd tak se všichni lidi okolo poserou a půjdou si hned nakoupit SSdéčka?...
Taky si můžu měnit telefon co dva roky, auto vlastně taky, protože pak už je to šunt a co kdyby náhodou natáhlo brka, ...to jsou argumenty, vždycky... Sory, ale lidi jako ty táhnou svět do prdele.
A Rated: to chce trochu klidu chlape. plotnový disk mi jede už více jak 10 let a brka prostě nenatáhnul. Kdyby systém startoval tak dlouho vždycky nedivil bych se , ale tahle instalace prostě nesedí. Argument, že je to mechanickým diskem je úplně zcestný, A pak jen proto že ty napíšeš, že systém patří na ssd tak se všichni lidi okolo poserou a půjdou si hned nakoupit SSdéčka?...
Taky si můžu měnit telefon co dva roky, auto vlastně taky, protože pak už je to šunt a co kdyby náhodou natáhlo brka, ...to jsou argumenty, vždycky... Sory, ale lidi jako ty táhnou svět do prdele.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak ze srandy se podívej do správce úloh nebo kvalitní firewall.Samozřejmě beru,že jsi už připojen k netu tak do toho počítej sidebar-systémové úlohy-schvost.exe a pod..To jsou kvanta dat co odejdou jen než se systém plně spustí.Samozřejmě jak máš nastavený antivir a firewall na kontrolu při startu-tahání aktualizací a to jak antivir tak systém atd..Mě osobně nikdy nevadil delší start a jestli to dělá o chvilku dýl je mě úplně šumák.Najdu si jinou činnost než OS naběhne a jestli startuje 10 sec. nebo minutu tak si triko honit nebudu.
richchie: přesně tak se na to dívám já. Může si také softem zpomalit nájezd rezidentů, ale zase bude mít soft pomaleji k dispozici. SSD je dobrý, rychlý, ale i dříve odejde do křemíkového nebe ...
Pokud je někdo nedočkavý, pak mu doporučím tablet s SSD (můj MIIX 2 už nesežene, leda z druhé ruky), Win 8.1 a když odrovná ruční přihlašování do Win, tak má také šanci najet do 5 sekund.
Pokud je někdo nedočkavý, pak mu doporučím tablet s SSD (můj MIIX 2 už nesežene, leda z druhé ruky), Win 8.1 a když odrovná ruční přihlašování do Win, tak má také šanci najet do 5 sekund.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Gmail-cudzia aktivita v prístupe v gmail Příloha(y)
od SteveDS » 06 zář 2024 21:58 » v Vše ostatní (bezp) - 2
- 2924
-
od SteveDS
Zobrazit poslední příspěvek
06 zář 2024 22:10
-
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7140
-
od Luk4579
01 kvě 2025 10:00
-
-
- 3
- 5009
-
od petr22
27 úno 2025 11:31
-
- 3
- 1938
-
od Jirka88
12 zář 2024 19:44
-
-
Reinstal Win 11 a formátování disku Příloha(y)
od Kemot » 06 říj 2024 18:53 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 3150
-
od šulda
06 říj 2024 20:58
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”