Reagoval som ta to. A po vyhľadaní chyby vyhodilo, že kľúč je nesprávny, použitý, pirátsky. Je toho plný net - zadaj si "error 0x803fa067" - uvidíš, koľko toho o tom vyhodí odkazov.Lukkys4 píše:https://prnt.sc/uu3jk5
Nejdříve se spustí na pár vteřin to upgradovaní, pak se to vypne s touto chybou.
Aktivace windows
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Re: Aktivace windows
Jenze tu chybu 0x803fa067 (screen z 15:11) to vyhodi na tento klic: VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T.
NE na ten z Aukra, od nej je screenshot na zacatku ze 14:13.
Sam jsem dal tazateli pokyn, aby ho tam zadal, pri pokusu o aktivaci to vyhodilo 0x803fa067.
Aktivovat by to ale chtit nemelo, klic z Aukra mel byt zadan az po upgrade na Pro a az pak aktivace.
NE na ten z Aukra, od nej je screenshot na zacatku ze 14:13.
Sam jsem dal tazateli pokyn, aby ho tam zadal, pri pokusu o aktivaci to vyhodilo 0x803fa067.
Aktivovat by to ale chtit nemelo, klic z Aukra mel byt zadan az po upgrade na Pro a az pak aktivace.
-
Uziv00
A mě nezbývá než dodat, že pokud by se tazatel řídil mým návodem, tedy úplnou a čistou instalací PRO verze, už by měl hotovo. 
Táto chyba 0x803fa067 pri zmene a aktivácií Home na Pro je zvyčajne aj preto, že PC má prístup na net.
Skús :
- odpojiť net
- zadať kluč VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T pre prechod na Pro verziu
- zapojiť net
- zadat ten zakúpený kľuč
Skús :
- odpojiť net
- zadať kluč VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T pre prechod na Pro verziu
- zapojiť net
- zadat ten zakúpený kľuč
Instalace by treba hotova byla, ale jestli tam ma na nekolik dnu instalace sw a nastavovani
tak je jasne ze se do toho nechce.
Odpojeni od netu urcite zabrani pokusu o aktivaci s Technet klicem.
tak je jasne ze se do toho nechce.
Odpojeni od netu urcite zabrani pokusu o aktivaci s Technet klicem.
Super, pomohlo mi vypnout net, teď už upgrade šel, díky moc :)
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek