stávalo se mi že se mi ukázala modrá smrt nebo program neodpovídal bez řádného ukončení či nějaké reakce
dokonce spadnutí prog bez jakékoliv reakce nebo vysvětlení.
ale s Vistou za celý rok nesleduji jediný problém !

jarod72pm píše:k těm XPčkám
stávalo se mi že se mi ukázala modrá smrt nebo program neodpovídal bez řádného ukončení či nějaké reakce
.luba. píše:Jasné jsou 32bit procesory = "jednojadro" a 64bit = "dvoujadra
El Bunda píše:jarod72pm píše:k těm XPčkám
Hmm...možná si měl vir nebo špatnou instalaci. Tohle se mi nikdy nestalo....snad jenom na Windows 9xAle já na XP-éčka nedám..teda aspoň od té doby co je SP2 ->SP3
jarod72pm píše:El Bunda píše:jarod72pm píše:k těm XPčkám
Hmm...možná si měl vir nebo špatnou instalaci. Tohle se mi nikdy nestalo....snad jenom na Windows 9xAle já na XP-éčka nedám..teda aspoň od té doby co je SP2 ->SP3
můžu tě ubezpečit že systém byl ve 100% kondici prostě XPčka nejsou jako každý jiný systém dokonalé ale Visty se mi zdají stabilnější
.luba. píše:Taky se mi tomu nako neche veřit , že vista je stabilnější než xp. ( ae je to možné ja sem s xp naprosto spokojen ikdyž občas bezduvodný restart![]()
)
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam[Bot] a 6 hostů