myslím ten v levo dole.. a nezobrazi se nabidka..!
no sem tam nic starsiho nenasel nez tyden..! a potreboval bychto tak az pred 2mesicama ten bod obnovi
Jak mám začít s přeinstalací OS? Poraďte začátečníkovi.* Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak mám začít s přeinstalací OS? Poraďte začátečníkovi.*
Když klikneš pravým tlačítkem myši na volné místo dole na liště (bez ikony) zobrazí se nabídka - vyber Vlastnosti a podívej se co máš nastaveno.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Z jedné diskuze na slunečnici /nešlo sice o vistu nýbrž o XP, ale v principu je to stejný/
„Jako příklad mohu uvést nefunkčnost kerio, dále chyby v kancelářských aplikacích Office ( zejména Outlook ) a mnoho dalších. Často se stává, že Vám zmizí nabídka start nebo hodiny z hlavního panelu, Někdy po obnovení ze spořiče obrazovky se hlavní panel objeví 2x nad sebou, nebo se hlavní panel zasekne či zcela zmizí “
Možná zkusit nainstalovat skin znovu a odinstalovat kvalitním nástrojem..
Ale ještě vyčkej jiných rad.
„Jako příklad mohu uvést nefunkčnost kerio, dále chyby v kancelářských aplikacích Office ( zejména Outlook ) a mnoho dalších. Často se stává, že Vám zmizí nabídka start nebo hodiny z hlavního panelu, Někdy po obnovení ze spořiče obrazovky se hlavní panel objeví 2x nad sebou, nebo se hlavní panel zasekne či zcela zmizí “
Možná zkusit nainstalovat skin znovu a odinstalovat kvalitním nástrojem..
Ale ještě vyčkej jiných rad.
když kliknu pravím tlačitkem na liste tak se taky nic nezobrazi!!
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”