No já mám Kerio, tak ode mě žádnou závratnou radu nečekej, ale další 2 výborné firewally jsou Zone Alarm nebo Agnitum Outpost.
Budeš muset vyzkoušet, který ti vyhovuje.
Windows XP: problém s explorer.exe
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Mikel:
přiznám se bez mučení moc jsem nehledal ,ale na každý pád jsem nenašel,Mikel myslíš že je čeština na Agnitum ?Zone je zatím dobrý ale ta čeština mě tam chybí.
Mimochodem jak Psal Raziel00 tak Kerio u mne nepochodilo také.Je pravdou že to začalo až v nové verzi cca 14 dní .Před tím jsem jel na Kerio asi půl roku a ok.Ale teť to byla hrůza.Zmizela ikona z tray a kerio se tvářilo že není.Když jsem ho chtěl odinstalovat tak ječlo že běží.Nakonec jsem mu musel vypnout procesy ve zprávci a pak šlo odinstalovat.Třikrát po sobě.
No já mám Kerio, tak ode mě žádnou závratnou radu nečekej, ale další 2 výborné firewally jsou Zone Alarm nebo Agnitum Outpost.
přiznám se bez mučení moc jsem nehledal ,ale na každý pád jsem nenašel,Mikel myslíš že je čeština na Agnitum ?Zone je zatím dobrý ale ta čeština mě tam chybí.
Mimochodem jak Psal Raziel00 tak Kerio u mne nepochodilo také.Je pravdou že to začalo až v nové verzi cca 14 dní .Před tím jsem jel na Kerio asi půl roku a ok.Ale teť to byla hrůza.Zmizela ikona z tray a kerio se tvářilo že není.Když jsem ho chtěl odinstalovat tak ječlo že běží.Nakonec jsem mu musel vypnout procesy ve zprávci a pak šlo odinstalovat.Třikrát po sobě.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
A na Kerio existuje odinstalační program SKPFClean
Znáte pravidla?
Taky to řeším
Mám stejný problém s explorer.exe, který se mi projevuje po zapnutí nebo restartování PC. Automatické aktualizace mám od reinstalace Win XP vypnuté, takže ty příčinou nejsou. Bohužel mi totéž dělá i Správce úloh, tedy ještě než naběhne, tak vyskočí hláška, že došlo k problému a je třeba ho zavřít. Už předtím mi ho nějaký malware zablokoval, odblokovat jde pomocí prográmku Nnncleaner, ale po restartu opět nejde.
Zbyněk: Do sekce HijackThis vlož svůj log z Hijacku.
Znáte pravidla?
Uzdravení
Po vzniku tohoto problému mi začal vyskakovat firewall a antivir a hlásily trojské koně. Všechny jsem mazal a najednou problém ustal včetně pádů explorer.exe . Pokud by se to opakovalo, tak bych přeinstaloval systém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7836
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30