Vas nazor na Windows 8- tema pro vsechny
Re: Vas nazor na Windows 8- tema pro vsechny
:)
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
No ale to stejnak je to jedno myslím že sou i náké programi co uměj udělat normalní start.
Chybama se člověk učí.
Podle mě měl vyjít jen na tablety a na mobily a doufám že ho nikdy mít nebudu! to už bych se rači vratil k XP !
Ale chápu že musí pořad zdokonalovat windows ale doufám že další verze bude lepší
Ale chápu že musí pořad zdokonalovat windows ale doufám že další verze bude lepší
Muj milášek Toshiba Satellite C55-A
Nvidia GeForce 710M
RAM 8GB
Intel Pentium CPU 2020M 2.4Ghz
Win 8.1 64bit
Nvidia GeForce 710M
RAM 8GB
Intel Pentium CPU 2020M 2.4Ghz
Win 8.1 64bit
No tak někde jsem četl že pro PC plánujou aktualizaci kde bude normální start.
Chybama se člověk učí.
neznam nikoho, kdo start pouzival jinak, nez k vypnuti kompu
edit: jo a jeste ke vstupu do ovladacich panelu
edit: jo a jeste ke vstupu do ovladacich panelu
přesně dvorakj
Moje zlatíčko: CPU i5-3570, MB: MSI Z77MA-G45, RAM Corsair Ventage 2x8GB, GPU: Gigabyte GTX680 OC 2GB, Zdroj: CoolerMaster 650W GX serie, HDD: Seagate Baracuda 7200.14 1TB server , CASE Zalman Z11,
- Narthelianail
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já start používal k vyhledávání souborů, vstupu do Počítače, Ovládacích panelů, ale vypínání nastavený přes tlačítko :) Teď mám osmičky a naprostá spokojenost :)
Základní deska: MSI B450-A PRO MAX | CPU: AMD Ryzen 7 5800x3d | RAM: DDR4, 2x32GB Kingston HyperX Fury 3200 MHz | Grafická karta: EVGA RTX 3080Ti 12GB | Pevné disky: Seagate Barracuda 1TB ; Samsung 870 EVO 500GB ; ADATA Legend 960 1TB | Operační systém: Windows 11
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
tarogar píše:Takže no stress. Existujou 3 typy lidí
Administraci Serveru 2012 na tebe, ty rouhaci!

Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
tarogar: Docela jsi mě rozesmál. Spolknul jsi MS propagandu, takže podle mě a většiny (většina o Win 8 nestojí, ani kdyby byly zadarmo) jsi ovce naopak ty. Bohužel poslední dobou platí stále častěji, že nejnovější neznamená nejlepší, ať už se podíváme na Win, Nero, Firefox, Operu, Chrome (chystá nemilá opatření), ...
tarogar píše:Start ani nepostrádám ani mi nepřebýval. Takže no stress. Existujou 3 typy lidí...
A všichni jsou ovečky mrkowo$oftího stáda co nikdy nezvednou tlamku od své pastviny. Pak by možná uviděly že je spousta dalších druhů lidí, například takoví kterým XPčka nevyhovovaly do té míry, že z W98 přešli rovnou na Linux. Ony totiž WXP až do SP2 (což byl v podstatě vydlabaný Server 2003) stály za starou belu také, daly se používat teprve dva roky po jejich vydání, do té doby to byl trest. Je možné že W8.1 budou něco podobného jako ten SP2 pro XP, možná z nich konečně udělají systém se kterým se dá aspoň existovat.
Neměl bys vykládat takové věci před lidmi, kteří Widle používali v době kdy vypadaly takhle: http://www.michaelv.org/
Vyzkoušej si je v tom simulátoru, a uvidíš sám jestli bys byl vůbec schopný s takovým rozhraním, kde toho není mnohem víc než jen Start, pracovat

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Začínal jsem na Load"", přešel na load5, v klubu používal cd, pak už jen okna: 98, 98 SE, XP SP2, nyní XP SP3. Až bude potřeba (zatím mě nic nenutí, snad v budoucnu nové železo) přejdu na Win 7.
Tak to teda NE. Nejsem žádná ovce, chybu umím přiznat ale stojím si za tím co jsem napsal. Nejsem ani programátor, ani správce sítě a ani grafik. Jsem normální uživatel. A za mě říkám že jsou WIN 8.1 naprosto v pohodě a nemám s nima problém. Připadáte mi jako lidi co odsuzují BF4. Říkají jak je to zabugované, nehratelné, náročné, lineární........ Ale zase! Já nemám žádný problém. A taky nejsem tak starý abych pracoval s DOSEM a WIN95/98/2000. ALE za mě říkám že Windows 8/8.1 jsou super pro standartního uživatele.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7808
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30