WINDOWS 7
Re: WINDOWS 7
A kde zjistím, jak dlouho mi platí, případně kde zadám kód?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Control Panel - System and security - System. Úplně dole je Change product key a počet dní do konce.
Takže kdo jako já postrádal panel rychlého spuštění, tak Tady jsou návody:
Panel rychlého spuštění: http://www.mydigitallife.info/2009/01/1 ... windows-7/
Zobrazení plochy: http://www.askvg.com/how-to-get-the-goo ... windows-7/
K panelu rychlého spuštění ještě musím kousek dopsat. Až to dokončíte, tak budete mít panel rychlého spuštění vlevo a to je dost blý, takže musíte mít odemknutý taskbar a posunout takové ty dělící čárky co nejvíc vlevo. Potom tu čárku, co je u startu - na ni kliknete a přetáhnete za Quick launch toolbar. Musíte to vzít jakoby spodem. Pak už máte klasický panel rychlého spuštění a můžete si tam dát cokoli budete chtít!. Já sem teď moc spokojená.
Kdyby vám něco nešlo, nebo tak, tak napište. Já se pro svoji blbost a že tam není napsaný ten zbytek jak to prohodit dělala dlouho a několikrát sem to smazala
Panel rychlého spuštění: http://www.mydigitallife.info/2009/01/1 ... windows-7/
Zobrazení plochy: http://www.askvg.com/how-to-get-the-goo ... windows-7/
K panelu rychlého spuštění ještě musím kousek dopsat. Až to dokončíte, tak budete mít panel rychlého spuštění vlevo a to je dost blý, takže musíte mít odemknutý taskbar a posunout takové ty dělící čárky co nejvíc vlevo. Potom tu čárku, co je u startu - na ni kliknete a přetáhnete za Quick launch toolbar. Musíte to vzít jakoby spodem. Pak už máte klasický panel rychlého spuštění a můžete si tam dát cokoli budete chtít!. Já sem teď moc spokojená.
Kdyby vám něco nešlo, nebo tak, tak napište. Já se pro svoji blbost a že tam není napsaný ten zbytek jak to prohodit dělala dlouho a několikrát sem to smazala

Takže, pokud někdo chce vědět, jak mít vypnutý UAC a přitom mít funkční gadgety, tak písněte SZ. Nevím, jestli by nebylo proti pravidlům fóra to sem dát..
EDIT: Ještě jedna důležitá věc - pomoc. Zkopírováno.
"Určitě možná se někomu stalo jako mě, že když pustim nějakou aplikaci, nebo instaluju hru program, nebo vymazu,
Tak to hodí chybu s explorerem has stop working (tak nejak)
Tak tady je reseni prislo mi to z Microsoftu pres Action Center.,mě to pomohlo.
Solve a problem with Windows 7 beta
An issue with the Customer Experience Improvement Program (CEIP) client in Windows 7 beta is causing Explorer and some MSI-based installers to stop working properly.
To solve this problem, follow these steps:
Click the Start button , click All Programs, and then click Accessories.
Right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. In the User Account Control window, verify that Program name is Windows Command Processor, and then click Yes.
In the Administrator: Command Prompt window, type or paste the following text at the prompt:
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
Press Enter to install the solution.
If The operation completed successfully displays, close the Administrator: Command Prompt window to complete this procedure. If "ERROR: Access is denied" displays, repeat this procedure from the top, making sure you clicked Run as administrator in step two."
EDIT: Ještě jedna důležitá věc - pomoc. Zkopírováno.
"Určitě možná se někomu stalo jako mě, že když pustim nějakou aplikaci, nebo instaluju hru program, nebo vymazu,
Tak to hodí chybu s explorerem has stop working (tak nejak)
Tak tady je reseni prislo mi to z Microsoftu pres Action Center.,mě to pomohlo.
Solve a problem with Windows 7 beta
An issue with the Customer Experience Improvement Program (CEIP) client in Windows 7 beta is causing Explorer and some MSI-based installers to stop working properly.
To solve this problem, follow these steps:
Click the Start button , click All Programs, and then click Accessories.
Right-click Command Prompt, and then click Run as administrator. In the User Account Control window, verify that Program name is Windows Command Processor, and then click Yes.
In the Administrator: Command Prompt window, type or paste the following text at the prompt:
reg delete HKLM\SOFTWARE\Microsoft\SQMClient\Windows\DisabledSessions /va /f
Press Enter to install the solution.
If The operation completed successfully displays, close the Administrator: Command Prompt window to complete this procedure. If "ERROR: Access is denied" displays, repeat this procedure from the top, making sure you clicked Run as administrator in step two."
Jenom takovy poznatek ohledne OpenGL. Nejde na 7 rozjet CS 1.6, ale rozjedu treba Quaka, a ten taky jede na OpenGL ne? To mi prijde divne.
Jinak co rikate in-win hram? Furt valim sachy
a Mahjong je taky fajn, to je na 7 super.
Jinak co rikate in-win hram? Furt valim sachy

Ahh the internet... where no means yes and yes means anal.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Šachy a Mahjong maj Visty taky 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Imra
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jj, problemy s cs 1.6, sice mi tam po nekolika ukrutnych pokusem slo nastavit openGL, neslo mi tam nastavit rozliseni 1280x800, muj monitor ma 1920x1080 a nabizi to v cs pouze toto :( a jeste jedno o trochu mensi. Ono se to pak neda hrat 

Lol
tak to jsem nevedel. Stacila pul hodina prace na Vistach, a uz jsem se jim vyhybal. Vim jenom ze ty hry byly trotlovsky zpoplatnene. Nebo lepe, trialy, ktere jste si museli koupit.

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Co se týče toho GTA IV to už na Windows 7 rozjet jde.Stačí myslím menší úprava registrů.Pokud budeš chtít můžu poslat návod.Jinak mě se win 7 zamlouvá daleko víc než Visty.Některé programy s Win 7 nechtějí chodit ideálně,ale zase jdou nahradit jinými.Takže v tom bych problém vůbec neviděl.Už se těším až bude k mání Win 7 v plné verzi a doufám ,že bude daleko víc vychytaná než tehdy když vyšla Vista...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
El Bunda píše:Loltak to jsem nevedel. Stacila pul hodina prace na Vistach, a uz jsem se jim vyhybal. Vim jenom ze ty hry byly trotlovsky zpoplatnene. Nebo lepe, trialy, ktere jste si museli koupit.
Cože? Zpoplatněné? Se nediv, když si stáhnul nějakou warez verzi bůhví odkud :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ne
, na noťasu od dědy, co jsem mu koupil přes net
. Visty přece mají hry, u kterých když skončí trial, musí se tam vložit kód ne? Nebo to tam nahráli ti z toho e-shopu? 

Jinak jina vec..Nevim co ste meli za W7 ale myslim si ze v soucasne dobe krom rozliseni na 32-bit verzi a 64-bit verzi toho moc vic neni.Jinak ja mam tu klasickou betu tusim 7000 a me slo CSko v pohode..openGL zadny sekani rozliska vsechny i moznosti widescreen jelikoz mam monitor sirokouhly.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7836
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30