Nedavno se mi přihodilo že se mi po zapnutí Pc objevila dole vpravo výstraha že "Pravděpodobně jste se stal obětí počítačové kriminality" vím že Xp není oficiální,poradte mi prosím jak to obejít,zkoušel sem i Crack ale nefunguje.Nebo pokud někdo máte funkční Crack pošlete mi ho prosím na xxxxxxxxx i s nějakým postupem.
Za každou radu děkuju,spěchá to
Aktivace nelegalniho Win XP
- defender3
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Aktivace nelegalniho Win XP
Víš o tom, že oživuješ 5 let starý topic? Tak si to prostě kup a už nebudeš obět počítačové kriminality, sbohem.
CPU : Intel Core 2 Quad Q9000 2.0 GHz , 1066 MHz FSB ; GK : NVIDIA GeForce GT240M 1024 MB ; HDD : 500 GB ; RAM : 4 ( 2+2 ) GB DDR2 1066 MHz ; OS : Microsoft Windows 7 Ultimate x64 ; MOUSE : Logitech MX518 ; SPEAKERS : Creative fatal1ty HS - 800 ; MOUSEPADS : SteelSeries QcK a RAZER Vespula
-
- Pohlaví:
Tak ty ses krutej manik, ''...stali jsi se obeti pocitacove kriminality''.
Ale ty uvedes; ...vim, ze je to neofocialni = neoriginalni = kradne XP a pouzil jsem crack > tim jsi se dopustil trestneho cinu t sam, ty.
Myslim, ze Windows by mel tuto vetu zmenit na;
1, Stali jste se obeti.
2, Jste pachate trestnou cinost na vasem PC.
Jeste, ze jsi uvedl na sebe emal - staci projet sit, kde je email akivni treba jen tako prihlasovci kontakt > a muzes otvirat dvere
Navic kontakt na server fyzicky umisten v CCR, coz seznam skutecne je a tedy plne podleha pravnim radum platnym v CR a potazmo uplatnovanycm i v EU. ...zacni chystat penize, az budes muset doplatit ''poskozeni dobreho jmena Windows z pouzivaji jejich produkru bez radne licence''.
Ale ty uvedes; ...vim, ze je to neofocialni = neoriginalni = kradne XP a pouzil jsem crack > tim jsi se dopustil trestneho cinu t sam, ty.
Myslim, ze Windows by mel tuto vetu zmenit na;
1, Stali jste se obeti.
2, Jste pachate trestnou cinost na vasem PC.
Jeste, ze jsi uvedl na sebe emal - staci projet sit, kde je email akivni treba jen tako prihlasovci kontakt > a muzes otvirat dvere

Navic kontakt na server fyzicky umisten v CCR, coz seznam skutecne je a tedy plne podleha pravnim radum platnym v CR a potazmo uplatnovanycm i v EU. ...zacni chystat penize, az budes muset doplatit ''poskozeni dobreho jmena Windows z pouzivaji jejich produkru bez radne licence''.
Naposledy upravil(a) peacoq dne 30 lis 2010 14:54, celkem upraveno 3 x.
TAKOVEJ topic ještě není bloklej? Tolerovanej tak dlouho??? 
//Ltb: neříkal bych "tolerovaný", spíše zapomenutý...

//Ltb: neříkal bych "tolerovaný", spíše zapomenutý...
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3174
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
29 dub 2025 19:11
-
-
Telefonická aktivace Microsoft produktu Příloha(y)
od Kajmánek » 13 lis 2024 13:51 » v Windows 11, 10, 8... - 30
- 8013
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
14 lis 2024 22:30
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”