Jak zablokovat aktualizaci ve Windows 10?

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Zivan
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Jak zablokovat aktualizaci ve Windows 10?

Příspěvekod Zivan » 31 bře 2017 13:16

atari píše:A když ten mobil chci připojit k pc a zobrazit jako další oddíl, abych si stáhnul data na zálohu, tak to nelze. To mobil s WIN 10 je daleko bezpečnější, a normálně ho připojím k PC (tedy doufám). A předražený jabko kupovat nebudu.

Mam tedy jen Windows Phone 8, ale predpokladam, ze to s WM10 bude cca stejne. Kdyz pripojis mobil k PC, tak se ti zobrazi uloziste v mobilu a SD karta a v obou par obecnych slozek (Documents, Downloads, Music, Pictures, Ringstones, Video). Na nic jineho se bez odblokovani nedostanes, takze zapomen na nejakou zalohu nastaveni aplikaci. Kdyz ti prestane fungovat zaloha k MS a nerozchodis to smazanim starych zaloh, tak muzes udelat asi jen HR a tim o vse prijit...
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Reklama
zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak zablokovat aktualizaci ve Windows 10?

Příspěvekod zeus » 04 dub 2017 20:19

Dreatha62 píše:Já to myslel tak, že jsem si udělal na chatě hotspot na mobilu a vysálo mi to všechny data. :)

Pouze chyba v nastaveni. Je treba danou wifi oznacit jako pocitanou, ale i tak to jiste aktualizace stahne.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”