vsechny win byly v pohode. nepouzival jsem ale 98 a Millenia, to uz byly NT4 a pak win2000. visty, 7, 8 uplne v pohode. vzdy je nutne jit s dobou, a kazdy system byl lepsi jak predesly. dnes mam win8.1 a jsem asi za poslednich 20 let nejspokojenejsi:-)
hlavni je ten system udrzovat v cistote
Ktory Windows je naj? Vyřešeno
Re: Ktory Windows je naj?
Za mě XP, ale myslím, že stejně jako to bylo u W7 budeme časem všichni přecházet na W8 a postupně dál a dál. Teď bych 8 u sebe ještě nechtěl, ale to jsem ze začátku nechtěl ani 7 

i5 3350-P GTX 660 2GB 8GB DDR3 MSI B75A-G43
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
Toshiba satellite pro c50 i3,8GB RAM,120GB SSD
Xioami Redmi 1S
- Scofield_CZ
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě jsou nejlepší Windows 7, ale také jsem byl velmi spokojen s Windows Vista. Sice byly ze začátku celkem náročné, ale pokud jste němělo nějakou LOW sestavu a nainstalovali jste si SP1, tak to šlapalo téměř jako teď Windows 7. :)
Windows XP také nejsou špatné a pokud má někdo slabší PC, tak jsou určitě vhodné.
Windows ( DOS ) Ty si hlavně vybavuji ze školní družiny. Pamatuji si, jak jsem hrával Hru Dyna Blaster na Windows 3.1
D
Absolutně nejhorší Windows, je Windows 8. - Sice je rychlé, ale absolutně nepoužitelné a vzhledově i XP vypadaly lépe.
Takže za mě následující pořadí:
1) Windows 7
2) Windows Vista
3) Windows XP
4) Windows 95, 98, 2000 a 3.1
D
5) Windows 8, 8.1
Windows XP také nejsou špatné a pokud má někdo slabší PC, tak jsou určitě vhodné.
Windows ( DOS ) Ty si hlavně vybavuji ze školní družiny. Pamatuji si, jak jsem hrával Hru Dyna Blaster na Windows 3.1

Absolutně nejhorší Windows, je Windows 8. - Sice je rychlé, ale absolutně nepoužitelné a vzhledově i XP vypadaly lépe.
Takže za mě následující pořadí:
1) Windows 7
2) Windows Vista
3) Windows XP
4) Windows 95, 98, 2000 a 3.1

5) Windows 8, 8.1
PC1: Seasonic 620W|Intel Core i5 4590, 3,3 GHz |MB: MSI B85-G43|2x4GB + 2x8GB DDR3 1600MHz|MSI GeForce GTX 1060 6GB|Windows 10 Pro 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
PC2: Intel Core 2 Quad Q9550 2,83GHz|MB:GIGABYTE G41MT-D3|Kingston 4GB DDR3 1066MHz|nVida GeForce GTX650 1GB|Windows 10 64bit
já si myslím že windows 8 jsou některé nadávky přiřazovány neprávem od uživatelů kteří je nikdy neovládaly a akorát se bojí toho že by se museli učit s něčím novým.
jak jsem někde četl nebo slyšel (už nevím
) "Hodně lidí chtěla po microsoftu zmněnu vzhledu že prý už je vzhled win 7 okoukaný a když microsoft vyhověl a udělal win 8 dopadlo to tak že na metro všichni nadávají"
lidi tak už si vyberte jinak i to metro ve windows 8 být nemusí přes programy jako je windows 8 startbutton můžete dostat zpátky normální nabídku start z win 7 a startovat rouvnou na plochu :)
Pro mně asi největší výhodou metra je windows store kde se nachází některé hry aji s androida např. asphalt 7/8
jak jsem někde četl nebo slyšel (už nevím

lidi tak už si vyberte jinak i to metro ve windows 8 být nemusí přes programy jako je windows 8 startbutton můžete dostat zpátky normální nabídku start z win 7 a startovat rouvnou na plochu :)
Pro mně asi největší výhodou metra je windows store kde se nachází některé hry aji s androida např. asphalt 7/8
Do Windows 8/8.1 je mozno nahrat jiny shell, takze vypadaji uplne stejne jako 7 + par funkci navic. Cimz zmizi ten jediny duvod, proc jsou Windows 8 "nepouzitelne".
Pricemz Windows 8 jsou zatim nejlepsi desktopovy OS od Microsoftu - start za par sekund i bez SSD, potreba pouze 800 MB RAM na samotny OS.
Pricemz Windows 8 jsou zatim nejlepsi desktopovy OS od Microsoftu - start za par sekund i bez SSD, potreba pouze 800 MB RAM na samotny OS.
ja si myslim že když k windowsu 8 pořidite dotikou obrazovku tak jsou dobre
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 11:07) ---
Souhlasim a Raymana si nehral potom vim že tam bylo i Heroes 1
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Pro 2013 11:07) ---
Windows ( DOS ) Ty si hlavně vybavuji ze školní družiny. Pamatuji si, jak jsem hrával Hru Dyna Blaster na Windows 3.1D
Souhlasim a Raymana si nehral potom vim že tam bylo i Heroes 1
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Dost jsem i na netu četl, že nás Microsoft ve Windows 8 šmíruje.. ale údajně se to dá vypnout.
-
- Pohlaví:
Za mě windows98. S nativními podporami a podobně - ty by byly, kdyby je mrkvosoft podporoval, ostatně existují stránky o win98, kde lze nativní podporu doinstalovat, jakož i další udělátka, aby tam chodily i nové programy. od doby sloučení systému "na hry" a "na práci" (tedy od XP) je to čím dál horší. Každý nový systém je bumbrlíček, který spotřebuje více systémových prostředků. A to proto, že je v něm další a další balast, který nikdo nepotřebuje a ani nechce. Vzpomínám, že jsme jednou očesali W95 tak, že měly jen 4MB a běžely na 386 docela svižně.
800 MB ram? Ok, to bych nespustil ani prohlížeč 

Než se zeptáš, použij Google
Zlatý Win 95 nebýt jich a jejich předchůdců, byl bych co se týče počítačů, tak říkajíc, pole neorané.
Těch krásně modrých obrazovek,těch reinstalací,že jsem se to raději naučil sám. Tedy spíš nouze naučila housti
Jinak jsem byl spokojenej asi takhle
1 W7
2 W XP
3 W 98.. po těch se mi stýská
Jo.. Hezké Vánoce @ll

Jinak jsem byl spokojenej asi takhle
1 W7
2 W XP
3 W 98.. po těch se mi stýská
Jo.. Hezké Vánoce @ll
jsem tlustej,protože nejsem línej se nažrat
Kterej rohlík je nejlepší?
Který rohlíky jsou podle vás nejlepší? Já kupuju ty z penny, jednou jsem nakoupil v tescu a nic moc.
Tohle téma je o ničem, každýmu sedne něco jinýho, je blbost se ptát kterej systém je vyloženě nejlepší. To i ty rohlíky dávaj větší smysl než tohle.
Který rohlíky jsou podle vás nejlepší? Já kupuju ty z penny, jednou jsem nakoupil v tescu a nic moc.
Tohle téma je o ničem, každýmu sedne něco jinýho, je blbost se ptát kterej systém je vyloženě nejlepší. To i ty rohlíky dávaj větší smysl než tohle.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7840
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek