Podstatnú vec som zabudol dodať, mám dokončenú ČESKÚ LOKALIZÁCIU ZARIADENIA (malá lokalizácia, tj, klávesnica s ČS znakmi )
na slovenskej sa pracuje, žiaľ pre nedostatok dobrých definičných dll pre klávesnice to asi potrvá.
Pre českú som použil dll kompilované pre ARM4 a kompatibilita je viac než dobrá .
Na mojej malej google stránke snáď k tomu pribudne viac.
v prípade záujmu : lubos.sorman(at)gmail.com
windows CE nebere exe
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: windows CE nebere exe
měl bych zájem o další info....
já to chci používat pro palm soubory ale háčky to nebere a neda se to cist.
já to chci používat pro palm soubory ale háčky to nebere a neda se to cist.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nevyhoda toho netbooka pre zaciatocnika je práve jeho továrenské nastavenie.
Ukladá všetko do RAM ,po štarte načíta systém a všetky systémové zložky /okrem tých čo uložíš na flash2 čo je vlastne "hdd"/ sú vytvorené
v ram. Aj zložka FONTS. Na tej mojej malej smiešnej stránke https://sites.google.com/site/minihtarmbook/tipy-triky
som nechal link na postup z dielne HPCFACTORu na modifikáciu systémového registra. Je k tomu potrebný editor registrov, ktorý na stránke nájdete. Tak z netbooku anyka získate stroj s plnohodnotným desktopom. skúsim napísat jednoduchý postup na stránku aby to bolo čo najjednoduchšie. postupne pridám návody na všetky "tuningové objavy" čo som vymyslel alebo prevzal od niekoho.
Ukladá všetko do RAM ,po štarte načíta systém a všetky systémové zložky /okrem tých čo uložíš na flash2 čo je vlastne "hdd"/ sú vytvorené
v ram. Aj zložka FONTS. Na tej mojej malej smiešnej stránke https://sites.google.com/site/minihtarmbook/tipy-triky
som nechal link na postup z dielne HPCFACTORu na modifikáciu systémového registra. Je k tomu potrebný editor registrov, ktorý na stránke nájdete. Tak z netbooku anyka získate stroj s plnohodnotným desktopom. skúsim napísat jednoduchý postup na stránku aby to bolo čo najjednoduchšie. postupne pridám návody na všetky "tuningové objavy" čo som vymyslel alebo prevzal od niekoho.
ok vela si mi pomohl chci získat co nejvíc informací.nabrat hodně programů blbé
přehrávania těch filmů.avi-nic,mp4-žiadna slava,title?nebere ale myslím ten wmplayer co tam je firmwarove,ten tcmp jsem už sa nasháňal dost na tom hpc... ale neuved do provozu.prozatím díky vela.
přehrávania těch filmů.avi-nic,mp4-žiadna slava,title?nebere ale myslím ten wmplayer co tam je firmwarove,ten tcmp jsem už sa nasháňal dost na tom hpc... ale neuved do provozu.prozatím díky vela.
To že jsem nováček na pc-help.cz neznamená že jsem i nováček v IT
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 8774
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek