veritas - zdá sa, že si sem došiel len robiť rozbroje, nadávať, spochybňovať - teda tu len trolluješ.
A ja len dúfam, že moderátor ti to pekne "zasponzoruje" a vyhodí ťa odtiaľ.
Já mám spíše pocit, že jen poukazuje na věci, které zde spousta lidí nechce slyšet a proto není vítaný. Ale ať si každý hrábne do svědomí...kecalek píše::offtopic:
veritas - zdá sa, že si sem došiel len robiť rozbroje, nadávať, spochybňovať - teda tu len trolluješ.
kecalek píše::offtopic:
Mr. Incognito píše:Já mám spíše pocit, že jen poukazuje na věci, které zde spousta lidí nechce slyšet a proto není vítaný. Ale ať si každý hrábne do svědomí...kecalek píše::offtopic:
veritas píše:Poslední dny se tu řešil upgrade Win 7 na Win 10, což je už hodně dlouho nelegální a napsal tu někdo, že je to nelegální? Nenapsal. A to je nelegální snad 4 - 5 let myslím.
Crack rozhodně nedoporučuju, to byla jen ironie vztažená k tomu případu, kdy licence byla z Velké Británie, tedy mimo EU a dotyčný řekl, že mu to je jedno. Přijde mi hloupé platit za licenci, o kterém vím, že je nelegální. To už to pak můžu rovnou zadarmo cracknout, krádež jako krádežgogo1963 píše:Mr. Incognito píše:Já mám spíše pocit, že jen poukazuje na věci, které zde spousta lidí nechce slyšet a proto není vítaný. Ale ať si každý hrábne do svědomí...kecalek píše::offtopic:
jj jasně, nic proti tobě,. ale tady jsi docela vedle ... tohle není warez fórum a taky ne MS kancelář, takže klukům, co šetří každou korunu doporučovat crack, resp krabici za 5 tisíc, to snad ne ... ani ty ani pan o kterém mlkuvíme nemáte důkazy, že ty "druhotné" licence jsou nelegální ... proč by jinak vůbec vzniklo nařízení evropského soudního dvoru o legálnosti použití podobných licencí? Že to někdo zneužívá, to je pochopitelné, najdou se vždycky, ale házet všechny přeprodejce do jednoho pytle ... crack, nebo jakákoliv "knihovna" sloužící k nelegální aktivaci je nelegální ze sta procent ...
Hak píše:Zkus wkey.cz. Od nich jsem kupoval na Aukru asi 10x a vše OK a teď tam také nejsou. To bude práce Aukra....
SGvagon píše:Hak píše:Zkus wkey.cz. Od nich jsem kupoval na Aukru asi 10x a vše OK a teď tam také nejsou. To bude práce Aukra....
Díky za tip, dnes jsem u nich objednal klíče na Windows 7 PRO , které do dvou hodin dorazily
.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Seznam[Bot] a 6 hostů