Nenabíhá Vista, nepustí mě to na plochu...zřejmě vir.
Re: Nenabíhá Vista, nepustí mě to na plochu...zřejmě vir.
já mám vždy něco extra...jee moment mám hovor z jobu...klidně mi ale dej další info...please, jinak jsem v režimu nouze a příkazový řádek
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Zadej tyto příkazy:
REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System/v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer /v NoSaveSettings /t REG_DWORD /d 0 /f
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
(pokud je část textů pod sebou, tak je akorát rozděluje mezerník, krom toho posledního).
REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System/v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
REG ADD HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer /v NoSaveSettings /t REG_DWORD /d 0 /f
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Group Policy Objects\LocalUser\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System" /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 0 /f
(pokud je část textů pod sebou, tak je akorát rozděluje mezerník, krom toho posledního).
Tak abych to nepo...pže jsem v plenkách, tak jsem ti vyfotil ten první řádek jak jsem ho zadal a chystám se odentrovat....chybné?? 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
za /t ještě mezeru, jinak je to ok :)
tak na to je odpověď: správce zakázal úpravy registru
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
hm... skoda :)
Zkus zadat příkaz rstrui (obnova), snad to taky nezakázal... já valim do lesa, tak tu budu k večeru a do té doby možná někdo poradí, ale předem ti můžu říct, že to není nijakej velkej problém se toho zbavit... zatim cus.
Zkus zadat příkaz rstrui (obnova), snad to taky nezakázal... já valim do lesa, tak tu budu k večeru a do té doby možná někdo poradí, ale předem ti můžu říct, že to není nijakej velkej problém se toho zbavit... zatim cus.
jj děkuju moc...tak snad to nebude velký vproblém...čus
YES!!! Jsem na ploše!!! DÍKY, DÍKY, DÍKY, DÍKY, DÍKY VŠEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jdu to projet testama a snad už to bude ok!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhni si program mbam a projeď jím pc
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
...stahuju...skenuju tak uvidíme...Můžu si nechat doporučit nějaké ochrany, které používat (volně ke stažení). Je tam teď avg free, avast a tento new
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s AMD launcherem při kliknutí pravým na plochu
od Rhadley » 29 lis 2024 01:20 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2255
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 08:55
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 12130
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”