Čtení pro šťastné uživatele windows 10
Re: Čtení pro šťastné uživatele windows 10
ale tím i přijdu o vše co v ntb mám ne? tet lituju toho že jsem to vůbec s páskou na očích pustil..dá se vrátit na win 7 bez ztráty souborů? nebo opravit toho průzkumníka a pak řešit věci dál?
Právo na informace je zakotveno přímo v Chartě OSN. (Jak se kdo podle nich zařídí, to už je ovšem jeho věc.)
Anglický webový vývojář Jonathan Port na svém blogu rozhořčeně napsal : „Jsem velmi překvapen zjištěním, že systém sbírá tolik osobních údajů. Všechna výchozí nastavení na displeji jsou ke shromažďování osobních údajů. Systém chce ukládat historii a shromažďovat aktuální informace i o místě pobytu uživatele a data mohou být použita nejen společností Microsoft, ale i „důvěryhodnými partnery“. Jsem si jist, že většina lidí si spustí toto nastavení tak jak je, bez jakékoliv představy o tom, kolik osobních údajů tím dá k dispozici. Se stejným úspěchem jsem ale mohl přemístit svůj počítač do sídla společnosti Microsoft a oni mohli jen stát a dívat se mi přes rameno."
Na Portově webu je více rozborů vlastností Win10, stojí za návštěvu => https://github.com/search?utf8=%E2%9C%93&q=windows+10
Anglický webový vývojář Jonathan Port na svém blogu rozhořčeně napsal : „Jsem velmi překvapen zjištěním, že systém sbírá tolik osobních údajů. Všechna výchozí nastavení na displeji jsou ke shromažďování osobních údajů. Systém chce ukládat historii a shromažďovat aktuální informace i o místě pobytu uživatele a data mohou být použita nejen společností Microsoft, ale i „důvěryhodnými partnery“. Jsem si jist, že většina lidí si spustí toto nastavení tak jak je, bez jakékoliv představy o tom, kolik osobních údajů tím dá k dispozici. Se stejným úspěchem jsem ale mohl přemístit svůj počítač do sídla společnosti Microsoft a oni mohli jen stát a dívat se mi přes rameno."

Na Portově webu je více rozborů vlastností Win10, stojí za návštěvu => https://github.com/search?utf8=%E2%9C%93&q=windows+10
Zobrazeni dopravnich informaci na mape jako soucast navigace.
To je napriklad jedna z veci, k cemu potrebuje Google/Microsoft/Apple informace o poloze.
Kdyby to vsichni vypnuli, to by byl hned rev ze zobrazeni hustoty provozu nefunguje.
To je napriklad jedna z veci, k cemu potrebuje Google/Microsoft/Apple informace o poloze.
Kdyby to vsichni vypnuli, to by byl hned rev ze zobrazeni hustoty provozu nefunguje.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
A se stolním PC cestuješ denně v autě, aby mohl Mrkvosoft zjistit, že trasa je průjezdná... u mobilních zařízení to chápu, ale tady...
Odesláno z mého Huawei P8 Lite pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Huawei P8 Lite pomocí Tapatalk
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU

NSA si pochvaluje spolupráci s MS. Díky vydání Win 10 bude moci špehovat miliardy lidí ...
Prece se nebude menit EULA podle toho, jestli se to instaluje na stolni pocitac nebo mobilni zarizeni.
Windows 10 je jedno jestli je uzivatel da na telefon, notebook, tablet nebo stolni pocitac.
Windows 10 je jedno jestli je uzivatel da na telefon, notebook, tablet nebo stolni pocitac.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Měnit se nemusí, jen nastavení by se mělo měnit podle zařízení (a nevidím důvod, proč by se nemohla měnit EULA, nedovedu si představit jak si někdo koupí krabicovku a cpe to do mobilu/tabletu...). Navíc do teď bylo EULA taky jiné pro mob. a PC, tak proč by to najednou nešlo?
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W

MicroSoft vám může na Windows 10 zablokovat jakýkoli software (programy, hry, ...) či hardware dle svého uvážení, odsouhlasili jste si to v podmínkách >>> viewtopic.php?f=113&t=15065&start=1442
je moc ti za to děkuju jsem spokojen že už mi microsoft leze do pc víc a víc tím mnohem více lidi přeleze na linux
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
čtou také soubory na disku a popřípadě disk v domací sití? vim že je to od nich schopne se dostat až na siťak ale i tak radiš budu vědět když na to nemjí prava
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Je až neskutečný co si MS tentokrát dovolil do systému zabudovat za fízlárnu. Kim Čong-un musí mít z Billa Gatese radost.
Že si posílají názvy tvých souborů či jejich obsah do MS (ve Win 10) je známo, ale zda i jinde na síti to zatím netuším.
Já jedu na XP (PC 1 a 2), až koupím výkonnější PC přejdu na 64bit Win 7, na tabletu mám kvůli dotykům 64bit Win 8.1 a tak to také zůstane a hodně dlouho. Jediný problém vidím v tom, že prý DirectX 12 bude jen na Win 10. Ale asi to v budoucnu oželím ...
Já jedu na XP (PC 1 a 2), až koupím výkonnější PC přejdu na 64bit Win 7, na tabletu mám kvůli dotykům 64bit Win 8.1 a tak to také zůstane a hodně dlouho. Jediný problém vidím v tom, že prý DirectX 12 bude jen na Win 10. Ale asi to v budoucnu oželím ...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7833
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30