Windows 10 vaše poznatky a nazory na systém

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Windows 10 vaše poznatky a nazory na systém

Příspěvekod Rewqa » 13 srp 2015 18:16

Tak sem upgradoval asi po tejdnu co mě to po spuštění pořád otravovalo :D Upgrade teda trval docela dlouho, odhadem tak hodinku, možná hodinku a půl, ale to je asi fuk. Každopádně proběhlo to v pohodě, kromě ikon a vzhledu nepozoruju žádnou jinou změnu :D Hry fungujou.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Reklama
HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 13 srp 2015 19:20

Nevím, zda tady článek už byl, ale předem se omlouvám za to, že jsem neprojížděl všech 8 stránek.

http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/

Jestli je něco pravda nebo ne, to nevím. Smysl v tom určitě vidím a nedělám si iluze, že trošku podobně pracuje už i Windows 7.
Ale i přesto je to dosti děsivé.

La_da
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod La_da » 13 srp 2015 19:22

Tak jsem taky přešel na win10. Na NTB jsem měl 8.1 a vše proběhlo rychle a dobře, až na to, že mám u kamery obraz vzhůru nohama. Musel jsem nainstalovat ManyCam a obraz otáčet ručně. Je to ASUS X52F. Po dotazu na podpoře, mě řekli že nemám na win10 přecházet, protože ho nepodporují.
Na tablet Prestigio Visconte3, jsem win10 taky dal včera. Stahování trvalo od 14 hod do 19hod a poté proběhla rychlá instalace. Mám na něm pouze 16Gb, tak jsem musel použít kartu. Možná to bylo zpomalené tímto, protože při stahování jsem napojený na 5G. Problém byl také s kamerou, byla pořád zapnutá a nešla vypnout. Zkusil jsem zase ManyCam, ale nešlo to. Tak jsem odinstaloval a kamča se rozběhla. Systém je zatím svižný, všechny programy jedou, pouze drobná nastavení nějak nemůžu vychytat, ale to asi bude moje chybka nebo to snad bude opraveno nějakou aktualizací. Můj závěr je: Doporučuji.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 13 srp 2015 21:39

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”