Windows 10 vaše poznatky a nazory na systém
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Re: Windows 10 vaše poznatky a nazory na systém
Tak sem upgradoval asi po tejdnu co mě to po spuštění pořád otravovalo
Upgrade teda trval docela dlouho, odhadem tak hodinku, možná hodinku a půl, ale to je asi fuk. Každopádně proběhlo to v pohodě, kromě ikon a vzhledu nepozoruju žádnou jinou změnu
Hry fungujou.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nevím, zda tady článek už byl, ale předem se omlouvám za to, že jsem neprojížděl všech 8 stránek.
http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/
Jestli je něco pravda nebo ne, to nevím. Smysl v tom určitě vidím a nedělám si iluze, že trošku podobně pracuje už i Windows 7.
Ale i přesto je to dosti děsivé.
http://aeronet.cz/news/analyza-windows- ... h-a-hlasu/
Jestli je něco pravda nebo ne, to nevím. Smysl v tom určitě vidím a nedělám si iluze, že trošku podobně pracuje už i Windows 7.
Ale i přesto je to dosti děsivé.
Tak jsem taky přešel na win10. Na NTB jsem měl 8.1 a vše proběhlo rychle a dobře, až na to, že mám u kamery obraz vzhůru nohama. Musel jsem nainstalovat ManyCam a obraz otáčet ručně. Je to ASUS X52F. Po dotazu na podpoře, mě řekli že nemám na win10 přecházet, protože ho nepodporují.
Na tablet Prestigio Visconte3, jsem win10 taky dal včera. Stahování trvalo od 14 hod do 19hod a poté proběhla rychlá instalace. Mám na něm pouze 16Gb, tak jsem musel použít kartu. Možná to bylo zpomalené tímto, protože při stahování jsem napojený na 5G. Problém byl také s kamerou, byla pořád zapnutá a nešla vypnout. Zkusil jsem zase ManyCam, ale nešlo to. Tak jsem odinstaloval a kamča se rozběhla. Systém je zatím svižný, všechny programy jedou, pouze drobná nastavení nějak nemůžu vychytat, ale to asi bude moje chybka nebo to snad bude opraveno nějakou aktualizací. Můj závěr je: Doporučuji.
Na tablet Prestigio Visconte3, jsem win10 taky dal včera. Stahování trvalo od 14 hod do 19hod a poté proběhla rychlá instalace. Mám na něm pouze 16Gb, tak jsem musel použít kartu. Možná to bylo zpomalené tímto, protože při stahování jsem napojený na 5G. Problém byl také s kamerou, byla pořád zapnutá a nešla vypnout. Zkusil jsem zase ManyCam, ale nešlo to. Tak jsem odinstaloval a kamča se rozběhla. Systém je zatím svižný, všechny programy jedou, pouze drobná nastavení nějak nemůžu vychytat, ale to asi bude moje chybka nebo to snad bude opraveno nějakou aktualizací. Můj závěr je: Doporučuji.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:

- Stav:
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Herní sestava - 30 000 Kč - vaše názory/rady
od zero » 04 dub 2025 17:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 4852
-
od Kogaku
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 11:58
-
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 28571
-
od MoA285
28 kvě 2025 00:59
-
-
-
Herní PC prosím o názory/tipy/rady
od Samlitt » 05 dub 2025 07:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 1852
-
od meda2016
05 dub 2025 09:11
-
-
-
Oficiální úprava Windows 11 do podoby klasických Windows (Windows 7)
od IMB » 26 říj 2025 14:30 » v Windows 11, 10, 8... - 0
- 2477
-
od IMB
26 říj 2025 14:30
-
-
- 0
- 3501
-
od peta501