V archivu RAR není vidět jeho obsah (vyřešeno) Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:

V archivu RAR není vidět jeho obsah (vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod Luboš » 15 led 2007 07:54

Ahojte odborníci, mám na vás jednu prosbu. Stáhnul jsem si z netu RAR archiv s určitým programem o velikosti asi 60MB. Podle textu na stránce s odkazem pro stahování nebylo uvedeno, že by měl být tento archiv zaheslovaný. Když ho rozbalím v Total Commanderu (TC) v.6.56 anebo ve WinRaru 3.61, tak v obou případech vidím jenom prázdný archiv, i když systém ukazuje, že velikost souboru je uvedených 60MB. Tato situace se mi někdy stávala tehdy, když byl archiv zaheslovaný a otevíral jsem ho v TC. Otevřel jsem ho tedy ve WinRaru a tam jsem již obsah archivu viděl a také se mi hned objevil dotaz na zadání hesla. V tomto posledním případě však nikoliv - obsah prostě není vidět. Tak jsem ještě zkusil to, že jsem tento archiv nahrál do programu pro zjišťování hesel zaheslovaných archivů, ovšem tento mi vyhlásil, že archiv není zaheslovaný. Předpokládal jsem proto, že archiv může být špatně stáhnutý, tak jsem ho stáhnul ze stejné adresy ještě jednou (bohužel link byl jediný), ale situace je stejná. Musím tedy předpokládat, že chyba je někde u mne. Co navrhujete, jak na to? Díky.
Naposledy upravil(a) Luboš dne 17 led 2007 07:12, celkem upraveno 1 x.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Reklama
Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 15 led 2007 09:33

Nevím, jestli je to ten případ, ale obsah souboru.rar není vidět tehdy, jedná-li se o vícesvazkový archiv – pak je obsah vidět jen v prvním souboru (prvním svazku) a všechny svazky mají příponu RAR.

zdenislav
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod zdenislav » 15 led 2007 11:06

Napadlo mě, jestli to je stahly dobře. Vyzkoušel bych to stahnout ještě jednou.

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 15 led 2007 12:11

Pro Myloše: Ano, jde o dvousouborový archiv, to vím. Nenabídnul jsi ale řešení.
Pro zdenislava: Přečti si ještě jednou ten příspěvek. Tam jsem psal, že jsem to stahoval dvakrát.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 15 led 2007 14:00

Nezkoušels´ to projet nějakým archive-fixerem, jestli je to opravdu v pořádku?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 15 led 2007 14:38

A není tam odkud jsi stahoval, také návod nebo nějaký soubor readme.txt, nebo s příponou*.diz a p.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 15 led 2007 17:57

A rozbalit nejde? V TC typicky alt+ F9
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 15 led 2007 18:21

Žádný návod, žádný popis, žádný readme.txt. To rozbalení také nezabírá, protože se archiv "rozbalí", ale není v něm nic a to NIC má 60MB. Prostě záhada. Asi počkám na jiný link na jiném serveru (mimochodem je to McA*** VirusS*** 2007).

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 17 led 2007 07:21

Vyřešeno! Po několika dnech jsem se na ten web, odkud jsem archiv stahoval, vrátil a ejhle - pár lidí se tam ptalo na heslo. Autor toho archivu ho tam přeci jenom zapoměl předtím doplnit a teď to napravil. Použil jsem ho (El Diablo - díky za tip) a přestože se mě TC ptal na heslo u viditelně prázdného archivu, tak ho rozbalil do adresáře, kde se najednou objevilo spoustu souborů. Instalace je nyní v pořádku, akorát mi pořád neleze na mozek, proč při prvotním otevření RAR archivu není nic vidět. Možná že tato poslední verze WinRaru tak reaguje na archivy starších verzí, ale to se mi zase nechce tomu věřit. Alespoň budu nyní vědět jak na to, i když u toho zůstává malá záhada.

Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Jidhash » 17 led 2007 16:15

tak můžu tvou doměnku potvrdit, mám winrar 3.62 a už se mi to stalo taky, pokud je komprimovaný soubor zaheslován, obsah se mi nezobrazí, proč tomu tak je netuším :?
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

Luboš
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Luboš » 17 led 2007 16:37

Kdybych byl tak drzý, tak autorům klidně napíšu žádost o vysvětlení, ale když já ten jejich produkt nemám zakoupený, ale ... Nechám to tedy plavat. Já už budu vědět, jak na to, ale co jiní lidé, kteří nečtou toto fórum? Těm bych chtěl pomoct - ale ne-mů-žu.

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 17 led 2007 20:53

Mám dojem že se to dá nastavit při balení s heslem volba "skrýt soubory", Ale protože používám několik archivačních programů nejsem si jist zda je to u winraru nebo jiného archivátoru....
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Obsah složky se zrcadlí na ploše Příloha(y)
    od Grander » 01 dub 2025 17:44 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    2721
    od Grander Zobrazit poslední příspěvek
    02 dub 2025 15:29
  • Obsah z mnohých priečinkov presunúť naraz
    od johnzy » 21 čer 2024 11:38 » v Vše ostatní (sw)
    3
    3921
    od johnzy Zobrazit poslední příspěvek
    21 čer 2024 14:41
  • Není vidět repozitář na USB disku v Kodi
    od paolov » 24 srp 2024 12:14 » v Vše ostatní (sw)
    1
    2498
    od TechShowGamer Zobrazit poslední příspěvek
    24 srp 2024 17:11
  • Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
    od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem
    8
    3159
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 10:02

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”