Dobré odpoledne,
mám prosbu, chci se zepta, jestli není nějaká možnost jak opravit můj problém. Mám notebook toshiba satellite cca měsíc starý, s windows 8.1 a když pustím notebook, tak se vpořádku přihlásím, ale ihned potom se mi buď kurzor uplně ztratí a nebo je vidět, ale nemůžu s ním hýbat, je nějaké řešení kromě reklamace?
Nemožnost hýbat kurzorem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nemožnost hýbat kurzorem
A zkusil jsi připojit myš a hýbat s ním myší? Když to půjde, tak možná odešel touchpad nebo ovladač touchpadu. Když to nepůjde, reklamuj. A to vlastně i v případě, že odešel touchpad, takže se asi reklamaci nevyhneš.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nemožnost hýbat kurzorem
Notebook je vlastně přítelkyně, ona myš nemá, zítra až za ní pojedu, tak jí myš přivezu, prozatím děkuji za reakci
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2014 19:28) ---
Ještě mě ale tak napadá, že to snad být touchpadem být nemůže, když při přihlášování to normálně funguje ne?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2014 19:28) ---
Ještě mě ale tak napadá, že to snad být touchpadem být nemůže, když při přihlášování to normálně funguje ne?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
HP Pavilion G6 - nemožnost připojení k síti Příloha(y)
od DenyKr » 13 zář 2024 21:47 » v Problémy s hardwarem - 19
- 4961
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 14:14
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”