Oprava Windows xp

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Oprava Windows xp

Příspěvekod tvojesmrt » 24 dub 2007 15:37

Mám problém se svými Windows xp.Abych se přihlásil na účet tak musím třeba 3 krát za sebou na tvrdo restarotovat noťase protože se mi zasekne po načtení Windows a tam se mi zobrazí "Načítání systému Windows" nechal jsem to takhle 40 minut pracovat a přesto to zůstalo zaseklý.Vhledem k tomu že mám Windows xp nelegální chtěl bych se vrátit k mým legálním Windows ME.Ale mám jeden problém.Nemám kam si udělat zálohu 160 GB disku.Tudíž bych se chtěl zeptat jestli by bylo možné to přeinstalovat na Windows ME bez ztráty dat.Kdyby to nešlo tak jestli by bylo možné to přeinstalovat za Windows xp

Děkuju všem za radu

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 dub 2007 15:45

šlo by jedině rozdělit disk na dvě části a na jednu dát to co potřebuješ a na druhou instalovat winy.při přeinstalaci by si dal jen formát té části s winy a ta druhá část by ti zůstala.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 24 dub 2007 15:53

A nešlo by třeba ten Windows normálně nainstalovat na disk na kterým mám Windows xp???Třeba se nějak přepíše nebo tak něco...

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 24 dub 2007 15:55

Přeinstalaci XP na ME bych nedělal, stal by se totální chaos. Doporučuju data napálit na DVD-RW, disk naformátovat (nebo jiným způsobem zálohovat data) a provést novou instalaci ME. Nebo jak už řekl memphisto.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 dub 2007 15:55

nepřepíše.před instalací to chce formát disku.té části kde jsou winy.kdyby si měl dvě části tak to formátuje jen tu s winy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 24 dub 2007 16:01

No do P****E to to musí být tak komplikovaný?Něco s tím zkusím udělat a když to nepůjde tak si koupím nějakých 35 DVD a budu pálit.Nebo to jednoduše sformátuju a budu z netu stahovat zase všechnu hudbu,filmy a různý krávovinky.Každopádně děkuju za radu

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 dub 2007 16:03

tvojesmrt píše:No do P****E to to musí být tak komplikovaný?Něco s tím zkusím udělat a když to nepůjde tak si koupím nějakých 35 DVD a budu pálit.Nebo to jednoduše sformátuju a budu z netu stahovat zase všechnu hudbu,filmy a různý krávovinky.Každopádně děkuju za radu

no hold nic není jednoduchý.kdyby bylo všechno dokonalé tak by takováhle fora neexistovala :smile:
ale kdyby si chtěl nějaký ten soft na dělení disků tak mi pošli SZ a pošlu ti odkaz na nějaký ten soft

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 24 dub 2007 16:05

No uvidím něco s tím vytvořím...Mockrát děkuju za to že jste poradily mě takový lamě :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 dub 2007 16:07

tvojesmrt píše:No uvidím něco s tím vytvořím...Mockrát děkuju za to že jste poradily mě takový lamě :D

není zač.od toho jsme tady :bigups:

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 24 dub 2007 16:55

Pokud máš možnost k někomu na PC tak stačí vyndat z noťasu HDD připojit ho do PC jako slave a nakopírovat tam,vše co potřebuješ.Pak nainstalíš zpátky Widle a překopíruješ data zpět.Při instalaci doporučuji rozdělit dik na 2 oddíly,kde 1 bude systémový a na druhý dáš data

tvojesmrt
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod tvojesmrt » 25 dub 2007 12:36

Jo to bych měl,ale pokuď vím tak v Noťasech jsou malý sata disky a nevím jeslti budou mít stejný porty jako normální sata disky co se cpou do stolních PC...Jo a ještě jak rozdělím disk na ty dvě části abych na jedný měl wokna a na druhý data???

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 25 dub 2007 13:57

tvojesmrt píše:Jo to bych měl,ale pokuď vím tak v Noťasech jsou malý sata disky a nevím jeslti budou mít stejný porty jako normální sata disky co se cpou do stolních PC...Jo a ještě jak rozdělím disk na ty dvě části abych na jedný měl wokna a na druhý data???

Když si vemeš, že za 35 DVD zaplatíš přes 400,- a co s ím vypalování strávíš času (nepočítaje, že se to úplně nepovede, nebo na něco zapomeneš) pak by asi bylo výhodnější koupit ještě jden hard. :idea:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”