Mám problém se svými Windows xp.Abych se přihlásil na účet tak musím třeba 3 krát za sebou na tvrdo restarotovat noťase protože se mi zasekne po načtení Windows a tam se mi zobrazí "Načítání systému Windows" nechal jsem to takhle 40 minut pracovat a přesto to zůstalo zaseklý.Vhledem k tomu že mám Windows xp nelegální chtěl bych se vrátit k mým legálním Windows ME.Ale mám jeden problém.Nemám kam si udělat zálohu 160 GB disku.Tudíž bych se chtěl zeptat jestli by bylo možné to přeinstalovat na Windows ME bez ztráty dat.Kdyby to nešlo tak jestli by bylo možné to přeinstalovat za Windows xp
Děkuju všem za radu
Oprava Windows xp
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
šlo by jedině rozdělit disk na dvě části a na jednu dát to co potřebuješ a na druhou instalovat winy.při přeinstalaci by si dal jen formát té části s winy a ta druhá část by ti zůstala.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
nepřepíše.před instalací to chce formát disku.té části kde jsou winy.kdyby si měl dvě části tak to formátuje jen tu s winy
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
tvojesmrt píše:No do P****E to to musí být tak komplikovaný?Něco s tím zkusím udělat a když to nepůjde tak si koupím nějakých 35 DVD a budu pálit.Nebo to jednoduše sformátuju a budu z netu stahovat zase všechnu hudbu,filmy a různý krávovinky.Každopádně děkuju za radu
no hold nic není jednoduchý.kdyby bylo všechno dokonalé tak by takováhle fora neexistovala

ale kdyby si chtěl nějaký ten soft na dělení disků tak mi pošli SZ a pošlu ti odkaz na nějaký ten soft
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
tvojesmrt píše:No uvidím něco s tím vytvořím...Mockrát děkuju za to že jste poradily mě takový lamě
není zač.od toho jsme tady

-
- Pohlaví:
tvojesmrt píše:Jo to bych měl,ale pokuď vím tak v Noťasech jsou malý sata disky a nevím jeslti budou mít stejný porty jako normální sata disky co se cpou do stolních PC...Jo a ještě jak rozdělím disk na ty dvě části abych na jedný měl wokna a na druhý data???
Když si vemeš, že za 35 DVD zaplatíš přes 400,- a co s ím vypalování strávíš času (nepočítaje, že se to úplně nepovede, nebo na něco zapomeneš) pak by asi bylo výhodnější koupit ještě jden hard.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Oprava, servis Iphone 11, 14 Pro
od amirinda » 04 kvě 2025 10:00 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 2
- 1491
-
od peta501
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 16:39
-
-
- 8
- 3123
-
od sabrik
06 pro 2024 15:35
-
- 11
- 5670
-
od Turion
01 dub 2025 16:10
-
-
Herní PC okolo 20k OPRAVA link košíku Příloha(y)
od Samlitt » 02 dub 2025 20:52 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 5
- 1906
-
od mmmartin
03 dub 2025 20:50
-
-
- 6
- 7846
-
od zeus