Zdravim,
mam problém. Mám nainstalovaný win xp home, ten se ale nějak zasekl a při zapnutí se sám PC hned restartoval. Zkusil jsem přeinstalaci win, ale instalace se zasekne vždy na 34 min do konce. Tak jsem nainstaloval nový win na disk D:\, ten funguje, ale potřebuju se dostat k dokumentům na tom starém win. Nevíte jak na to? V document a setting to nejde. A do toho starého win se nedostanu protože tam běží instalace a nejde ukončit.
Problém s dokumenty po neúspěšném reinstalu (vyřešeno)
OK, pokusím se, ale používám EN prostředí, tak případně použij fantazii.. Spustíš si Průzkumníka a nahoře v nástrojích dáš možnosti složky a zrušíš fajfku u Použít jednoduché sdílení souborů. Poté najedeš na složku C:\Documents and Settings a pravým talčítkem vybereš Možnosti a klikneš na kartu Zabezpečení. Nahoře je seznam uživatelů či skupin a dole oprávnění, které mají k dané složce. Pokud tam nejsi, klikneš na tlačítko přidat a dole doplníš svůj současný účet a po návratu zpět doplníš potřebná práva, nejlépe to 1.horní(Full control); pokud tam už jsi - přidáš jen ty práva.
Pokud si ještě nevíš rady, zkus nejprve zadat do nápovědy k windows heslo Oprávnění k souborům, dále se ještě jednou obrať na fórum.
PS: doufám, že Home to mají stejně, ještě pohledám na netu
Pokud si ještě nevíš rady, zkus nejprve zadat do nápovědy k windows heslo Oprávnění k souborům, dále se ještě jednou obrať na fórum.
PS: doufám, že Home to mají stejně, ještě pohledám na netu
A zkoušeli jste to vypnout a zapnout?
Tak mi to sice povolilo přístup do složky, ale to bylo tak všechno. S jednotlivými soubory nešlo stále nic dělat. Nakonec jsem to rozfachal dle tohoto návodu: http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;Q308421 Teď už je to v poho. Díky PC-HELP a jeho uživatelům
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 4017
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
28 lis 2024 10:06