Plocha
Plocha
Ahoj, poraďte prosím někdo. Z ničeho nic mi nejde změnit tapeta na ploše, pořád tam mám jen modrou barvu. Když se ji pokusím změnit, tak to prostě nejde-nereaguje. Není to sice velký problém, ale rád bych věděl čím to je. Používám operační systém Windows XP Professional Service Pack 2.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
POkus se najít nejbližší bod obnovení před výpadkem a použíj obnovu systému. Než to uděláš zálohuj důležitá data.
Další možnost je důkladné proskenování PC. Viry, registry, defragmentace viz SW údržba odkaz v podpisu.
Další možnost je důkladné proskenování PC. Viry, registry, defragmentace viz SW údržba odkaz v podpisu.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ano, poslechni Jana - může tam být nějaký šmejd. Asi před rokem jsem měl stejný problém a měl jsem v systému šmejda. Po jeho odstranění se mi to spravilo.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4346
-
od L.L