Windows 8.1 Pro
Windows 8.1 Pro
Zdravím mám problém když se mi po 15 minutách vypne monitor tak už se PC neprobere ale když dám zkratku start+ PrntScrn tak to udělá screen= PC jede nevíte co je s tím?
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 8.1 Pro
Podle všeho tropí nelegální OS dost často problémy, protože je různě tak trochu "nabouraný" a občas i zaneřáděný viry.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Omlouvám se že jsem vstupuji, ale mám stejný problém občas to tedy naskočí a OS mám originální koupeny s product key + CD v krabici win 8.1 :)
Adam klidně se připoj :) Pic OS je legál dříve to nedělalo jen když to nechám déle tak se prostě monitor jako by nebyl připojen kabel
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Črc 2015 23:50) ---
PS: A řešit to musím restart na tvrdo
--- Doplnění předchozího příspěvku (07 Črc 2015 23:50) ---
PS: A řešit to musím restart na tvrdo
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zdravím, taky se přidávám...
Řešením je snad jen vypnout v Ovládacích panelech vypínání monitoru a režim spánku. Nastavit to na "Nikdy" a nechat zapnutý jen spořič obrazovky. Hold co se dá dělat, na nic jiného jsem nepřišel.
Jinak dělá mi to jediný počítač, který jsem instaloval stejně jako všechny ostatní... Takže OS to rozhodně nedělá. Zdá se mi jako kdyby za to mohly ovladače, které nedokáží PC probrat.
Řešením je snad jen vypnout v Ovládacích panelech vypínání monitoru a režim spánku. Nastavit to na "Nikdy" a nechat zapnutý jen spořič obrazovky. Hold co se dá dělat, na nic jiného jsem nepřišel.
Jinak dělá mi to jediný počítač, který jsem instaloval stejně jako všechny ostatní... Takže OS to rozhodně nedělá. Zdá se mi jako kdyby za to mohly ovladače, které nedokáží PC probrat.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
mám dva monitory jeden takovej slabší starší 4:3 který funguje po stmavnutí displaye takže si uložím data které jdou a vypnu normálně
edit1: btw monitor 4:3 jeden na jiný grafice
edit1: btw monitor 4:3 jeden na jiný grafice
Já mám jen jednu GK: a to je XFX 280X což je dost silná karta, a monitor Acer K242HL což jsou nové věci takže v nich problém nebude
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám Sapphire Radeon HD 5770 + integrovanou na základní desce ATI HD 4250 a dělají to obě. Monitor 20,5 palce, značky: Philips 206vl. Po výměně monitoru je to také bez rozdílu. Chyba rozhodně není v grafické kartě, nebo v monitoru. Zkusím vyměnit základní desku a pak se ozvu. Stejně jsem to chtěl přeinstalovat. 

Pokud to dělá takto hromadně tak chyba bude asi někde v aktualizaci nebo tak.
PC 1.
PC 2.
► Zobrazit spoiler
PC 2.
► Zobrazit spoiler
Asi (y) jinak mám ten samí monitor :33 acer k242Hl 

Ta možnost s grafickou kartou stále je
Měl jsem obdobný problém a ukázalo se, že jsem měl vadný kus GK
Měl jsem obdobný problém a ukázalo se, že jsem měl vadný kus GK
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak výměna základní desky pomohla. 
Povedlo se mi odinstalovat ovladače od mé Intel-ácké základní desky a nainstalovat od GIGABYTE. (Jo, je to prasárna, PC běhá pomalu - nicméně běží to
).
Deska bohužel není moje, je jen zapůjčená. Měnit kvůli takové kravině základní desku rozhodně nebudu.
Režim spánku + vypínání monitoru nastavím na "Nikdy" a bude pokoj. Dělat si násilí kvůli takové kravině nehodlám...

Povedlo se mi odinstalovat ovladače od mé Intel-ácké základní desky a nainstalovat od GIGABYTE. (Jo, je to prasárna, PC běhá pomalu - nicméně běží to

Deska bohužel není moje, je jen zapůjčená. Měnit kvůli takové kravině základní desku rozhodně nebudu.
Režim spánku + vypínání monitoru nastavím na "Nikdy" a bude pokoj. Dělat si násilí kvůli takové kravině nehodlám...

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7810
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30