Win 8 samozapínaní zkratek

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

NOM
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Win 8 samozapínaní zkratek

Příspěvekod NOM » 02 zář 2015 20:21

Mám Win 8, občas během hraní GTA V ale i mimo něj se mi začne zapínat nějaké zkratky pro WIN takže třeba po zmačknutí klavesy G se m ipsustí hledání souborů, šipka dolů Uživatel, S + D čtení nebo co to je za p***vinu. A tak dále, neumím to popsat a video se mi nepodařilo udělat, opravdu nevím proč to začalo dělat. Poradí někdo ? Jak se to zrazu spustí, tak to samo i odezní. Všiml jsem si že mi nefungoval alt + ctrl + delete :shock:

Reklama
NOM
nováček
Stav:

Re: Win 8 samozapínaní zkratek

Příspěvekod NOM » 03 zář 2015 21:57

Prosím poraďte nemůžu nic najít na netu, nedělá to jen při hraní GTA V ale normálně začnou mi šílet klávesy nemůžu spusti ctrl alt a delete a pomocí písmen se mi začnou zapínát samovolně windows procesy hledání, předčítání, a další ... co mám dělat jsem projel počítač malwarem esetem i dll cleanerem a všechno by mělo být v pořádku, klávesnice je taktéž nová a nemačkám žádné kombinace spouštějící tento mordor.

x-rated
Level 5
Level 5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod x-rated » 03 zář 2015 23:08

a s původní kláversnicí se to děje taky?
co je tohle vůbec za zázrak?
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

NOM
nováček
Stav:

Příspěvekod NOM » 04 zář 2015 12:35

Dělo se to i se zbývajícima dvěma, navíc se to spouští jen když je zaplá nějaká aplikace (hra) vždycky si začne postava klekat ( ctrl ) a pak se mi dá program na plochu a mačkáním kláves se mi začnou zapínát sra*ky typu předčítání, vyhledat soubor, uživatel tento počítač vůbec nechápu jako bych měl vir. Jenže systém jsem několikrát prolezl noden, anti malwarem, dll fixerem, drive boosterem a nikdo neodhalil žádný problém s klavesnicí nebo virem, nikdo mi neumí pomct na internetu psali přeinstalovat driver od klevsnice ale když to dělalo aj na jiných ? Nebo prý dát ctrl + ctrl ale to nefungovalo, ctrl alt delete buď nejede nebo nic za běžící soubory v pozadí neukáže. Nevím proč se přepínám do toho debilního stavu, nevím proč se najednou zastavím i když stále držím šipku dopředu, proč si postava klekne i proč mi to potom skočí do té kktiny. Nechápu co stím je jediná možnost přejít zpět na win 10 tam mi to nedělalo, a co jsem přešel zpět na win 8 tak to začalo ve velkém :oh: :thumbdown:

NOM
nováček
Stav:

Příspěvekod NOM » 04 zář 2015 12:37

Taky ještě možná k tomu občas během náhodného brouzdání po netu mi vyskočí nějaká podvodná stránka obsahující reklamu jmenuje se to něco EXCHANGE taky nevím jak se toho zbavit a proč se to ukazuje.

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”