Zdravím, kolegyně má W 8.1 a syn jí odstranil jednoho usera. Ona na tom userovi měla na ploše nějaké data (fotky ve složkách), které by chtěla zachránit. Z adminovského účtu na Cčku v userech daný uživatel už vůbec není. Zkoušel jsem i obnovit na bod obnovení, ale klasicky obnovení dopadlo neúspěšně a nebylo možné systém obnovit..
Je ještě nějaké řešení, jak data zachránit? Díky
Odstraněný user a záchrana dat
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odstraněný user a záchrana dat
zkus program recuva
http://www.piriform.com/recuva
každopádně, když mažeš tak si můžeš vybrat, jestli data smažeš nebo ponecháš.. v tomto případě synáček asi mázl vše
http://www.piriform.com/recuva
každopádně, když mažeš tak si můžeš vybrat, jestli data smažeš nebo ponecháš.. v tomto případě synáček asi mázl vše

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
R-Studio nebo Get Data Back.
V kazdem pripade pokusy o obnovu jako z bodu obnoveni (ktere zapisuji na disk) nadelaji vis skody nez smazani samotneho uzivatele.
V kazdem pripade pokusy o obnovu jako z bodu obnoveni (ktere zapisuji na disk) nadelaji vis skody nez smazani samotneho uzivatele.
Díky, podařilo se mi nějaké soubory dohledat pouze v Get data back, Recuva nenašel nic, to R-Studio se mi nedaří nainstalovat, po instalaci a spuštění mi pořád hlásí, že program není nainstalovaný a ať si ho stáhnu znovu..
Každopádně, v tom get data back, jak se dívám, tak pro možnost obnovení těch dat je potřeba licence za 79 USD nebo to jedině ručně ukládat po jednom (šílená představa docela), no holt to kolegyni odprezentuju takto a ať se rozhodne. Ještě zkouším deep scan na tom Recuva, ale to poběží ještě dlouho.
Každopádně, v tom get data back, jak se dívám, tak pro možnost obnovení těch dat je potřeba licence za 79 USD nebo to jedině ručně ukládat po jednom (šílená představa docela), no holt to kolegyni odprezentuju takto a ať se rozhodne. Ještě zkouším deep scan na tom Recuva, ale to poběží ještě dlouho.
Muzes pouzit R-Studio pro EXT filesystem, to je zadarmo.
Sice ti nezobrazi souborovy system, ale dokaze najit jednotlive soubory - coz muze stacit (treba vsechny JPGy).
Sice ti nezobrazi souborovy system, ale dokaze najit jednotlive soubory - coz muze stacit (treba vsechny JPGy).
Podařilo se mi to teď s tím Recuva, dokonce to jde i bezplatně obnovit, nicméně našlo to všechny obrázky - je jich 52 000, když to vyfiltruju podle velikosti, tak se to zúží na nějakých 5000. Nedá se ale nějak obnovit přímo složka se soubory? V tom Recuva je sice i cesta k souboru, ale je to celé nějaké divné, některé soubory jsou v binu, některé mají pouze :/C, něco má cestu přímo na usera, podle toho to zkrátka asi nepůjde..
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”