Kopirovani pres remote desktop Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Kopirovani pres remote desktop
Cau vsichni, nezkouseli jste nekdy kopirovat soubory mezi dve pc pres RemoteDesktop?? Ja na to za boha nemuzu prijit, sakra, pritom by se mi to celkem hodilo.
-
- Pohlaví:
jde to
Cau vsem,
tak uz jsem na to prisel! To, ze chci prenaset soubory prostrednictvim vzdaleny plochy musim nastavit jeste DRIV nez se pripojim, to je asi ta nejvetsi zrada.
Takze pro vsechny ostatni:
start - programy - prislusenstvi - komunikace - pripojeni ke vzdalene plose a tady v MOZNOSTECH - MISTNI PROSTREDKY zakliknout Diskove jednotky.
Pote po pripojeni na vzdalenou plochu se automaticky na vzdalenem pc vytvori sitove disky, ktery jsou identicky s disky pc, ze ktereho se pripojim.
Jak snadne
jo jinak diky Mirasovi
tak uz jsem na to prisel! To, ze chci prenaset soubory prostrednictvim vzdaleny plochy musim nastavit jeste DRIV nez se pripojim, to je asi ta nejvetsi zrada.
Takze pro vsechny ostatni:
start - programy - prislusenstvi - komunikace - pripojeni ke vzdalene plose a tady v MOZNOSTECH - MISTNI PROSTREDKY zakliknout Diskove jednotky.
Pote po pripojeni na vzdalenou plochu se automaticky na vzdalenem pc vytvori sitove disky, ktery jsou identicky s disky pc, ze ktereho se pripojim.
Jak snadne

jo jinak diky Mirasovi
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2629
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03
-
- 16
- 8474
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4104
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9102
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10262