Ahojte, z nicoho nic mi zacal na Win 7 x64 zvlastny problem, na ktoreho riesenie som ani za pomoci vsemocneho googlu neprisiel. Nefunguje mi prehravanie videa v prehliadacoch a video na lokalnom disku mi seka a trha. Pouzivam Chrome aj IE, a sprava sa to v oboch rovnako. Bezne webove videa (mimo YT) sa spustia na 1-2 sekundy a potom sa zastavia, nech klikam na play/pause alebo refreshujem stranku nepohnu sa, i ked video sa fakticky bufferuje. Youtube sa sprava podobne, zacne na 1-2 sekundy prehravat, potom sa roztoci bufferovacie "kolecko" a kym nekliknem na cokolvek, tak sa prehrava, ak ho stopnem, uz sa nerozbehne. Po refreshi stranky sa uz ani nespusti. instrumental ringtones
Video na lokale a je jedno ci to je WMP alebo VLC, sa pusti ale strasne trha a seka.
Skusal som odinstalovat Flash player, shockwave a znova nainstalovat, nepomohlo. Skusil som bod obnovy o skoro mesiac dozadu, nepomohlo. Hladal som na nete, nic rozumne som nenasiel. Vacsinou sa jednalo o problem uzivatelov cisto v Chrome avsak u mna to je problem aj v IE aj v Chrome aj na lokale. Fakt si neviem rady. hip hop ringtones free
Istu korelaciu mozem pozorovat, v tom, ze som bol nuteny odinstalovat a znova nainstalovat Eset Endpoint, pretoze mi na nom zblbol firewall a ani zaboha som ho nedokazal rozchodit, pomohol len reinstall. Po tomto sa mi prejavil problem s videom. Avsak nedokazem to potvrdit s urcitostou.
holiday ringtones
Viete prosim poradit? Diky moc
Po par sekundach sa zasekne prehravanie videa
Po par sekundach sa zasekne prehravanie videa
Naposledy upravil(a) NicoleJS dne 15 zář 2016 05:45, celkem upraveno 1 x.
Download ringtones free for mobiles
Re: Po par sekundach sa zasekne prehravanie videa
Imo je taky možný, že grafika je K.O. Přehrávání všelijakých videí hardwarově akceleruje právě grafika... pokud s ní je něco špatně => videa se sekaj / nepřehrajou... v některých případech systém spadne do BSOD, či se na chvíli sekne systém, kterej to pak rozchodí za cenu spadlých driverů na grafiku.
Pokud máš nějakou jinou grafiku, tak současnou na test vyndej (před vyndáním nutno odinstalovat drivery, pokud máš náhradní grafiku od AMD, použít Display Driver Uninstaller) a šoupni tam jinou.
S výsledky laborování se ozvi.
Pokud máš nějakou jinou grafiku, tak současnou na test vyndej (před vyndáním nutno odinstalovat drivery, pokud máš náhradní grafiku od AMD, použít Display Driver Uninstaller) a šoupni tam jinou.
S výsledky laborování se ozvi.
Free download ringtones for mobile at: Klingeltonemp3.info
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2654
-
od falco_dee
Zobrazit poslední příspěvek
26 led 2025 18:25
-
- 9
- 6097
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5765
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1176
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4293
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”