Windows 10 na Ebay
Windows 10 na Ebay
Dobrý den, vím že to tu bylo už několikrát ale radši se zeptám. Budu si kupovat nový PC a k němu potřebuji nový OS jelikož mám na starém PC OEM verzi, ale opravdu se mi nechce kupovat nový OS za 3 tisíce. Tak jsem hledal na internetu na našel jsem právě OS na Ebay za pomalu 10x menší cenu. Tak jsem se chtěl zeptat jestli je tato koupě bezpečná a jestli s tím nebudu mít v budoucnu nějaké problémy? Předem děkuji za odpověď.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Windows 10 na Ebay
Řešilo se to tady snad Xkrát... Většinou se jedná o klíče buhví odkud. PC s tím sice aktivuješ, ale zrovna nejlegálnější způsob to nebude, ale řvát to nebude... Já sem jich tam na 7čky koupil opravdu hodně a zatím nebyl problém ani s jedním a v dnešní době to používá mraky lidí.
Pokud máš OEM licenci sedmiček, tak nejlepší způsob je tento OEM klíč aktivovat na novém PC pod Windows 7 a pak přejít na desítky. OEM licence jde většinou 1-2x reaktivovat i na jiném pc
A pokud chceš být opravdu čestný se vším všudy, tak koupit novou licenci za 2500
Pokud máš OEM licenci sedmiček, tak nejlepší způsob je tento OEM klíč aktivovat na novém PC pod Windows 7 a pak přejít na desítky. OEM licence jde většinou 1-2x reaktivovat i na jiném pc

A pokud chceš být opravdu čestný se vším všudy, tak koupit novou licenci za 2500

Počkat takže když mám Windows 8.1 OEM verzi tak ji můžu použít i na jiném PC?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nejlegálnější způsob to sice není, ale ano. Ve většině případů to jde, i když u osmiček to bývá složitější. Akorát na starém PC pak nesmíš ten OS vůbec používat pod tímto klíčem.
Druhotna licence Windows 7 je zcela legalni vcetne danoveho dokladu.
Aktivace OEM verze na jine zakladni desce je sice technicky mozna, ale ne legalni. To si uz muze rovnou stahnout i aktivator.
Aktivace OEM verze na jine zakladni desce je sice technicky mozna, ale ne legalni. To si uz muze rovnou stahnout i aktivator.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Druhotná licence ano. Ale ruku na srdce, buhví odkud jsou ty na ebay 

-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
To ano, ale odpovědnost je na prodávajícím a Ty jsi v dobré víře pořídil neaktivovanou OEM licenci. To že projde opakovaná aktivace je už věc druhá.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já jsem koupil na ebay klíč na desítky asi za tři stovky a funguje to a žádnej problém zatím.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Nemecke firmy zabyvajici se prodejem software budou tezko prodavat pochybne licence. Jednu vec vime zcela urcite - nejsou to klice urcene pro skoly a neziskove organizace.
Druhotna licence = neplati pro ni omezeni OEM verze, tudiz ji musi byt mozne aktivovat opakovane.
Druhotna licence = neplati pro ni omezeni OEM verze, tudiz ji musi byt mozne aktivovat opakovane.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7864
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30