Příspěvekod Tunings » 15 bře 2017 13:33
Zdravím

Chci si přeinstalovat windows 7, ale problém je v tom, že to vůbec nejde. Když dám originální disk do DVD romky, tak to disk vůbec nenačte. Tak jsem si přes aktivační kód windowsu stáhl na ofiko stránkách Microsoftu windows 7 v ISO a přes daemon tools jsem obraz připojil ale nereaguje to. Pak jsem zkoušel přes videa na youtube nainstalovat windows pomocí bootu, kde jsem si dal windows na flashku a přes F12 se mi zobrazila nabídka co chci použít k bootování a samozřejmě to nejde a vyhodí mě to do nabídky jestli chci pokračovat v nouzovém režimu a nebo spustit windows normálním způsobem. Ještě jsem zkoušel přes DELETE v biosu dle návodu na youtube nastavit bootování, ale taky to nepomohlo. Já už nevím co s tím

Ještě mě napadla jedna věc a ta co vyndat ten HDD, připojit ho do do druhého PC a zformátovat ho na FAT32? Pak by to neměl být problém windows nainstalovat? Díky moc a v PC žádný profík nejsem, tak se předem omlouvám. A ještě jsem zapomněl, že když dám PC restartovat, tak se 1 hodinu odhlašuje! A to pokaždé a nebo rozkliknu v ovládacích panelech aktualizace, začne se načítat kolečko a nic se neděje. Díky za rady

PC: Intel Core 2 Duo E6550 3.0 GHz, Gigabyte GA-EP35-DS3L - Intel P35, Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB, PCI-E, Western Digital 320GB interní 3.5" 7200 otáček, 2GB - 4x512MB Samsung 800MHz DDR2, HDD 1TB SAMSUNG+1TB WD, Windows 7 Professional