Zdravim! Obracim se na Vas s prosbou o pomoc. Je tomu asi tyden, co jsem se rozhodl zacit testovat ESET Smart Security na pocitaci. Standartne jsem odinstaloval stary firewall (Kerio) i antivirus (Avast!), provedl cistku registru a dal se do instalace ESS konkretne verze 3.0.555. Bohuzel instalace se ani cela nezdarila - pri dokoncovani instalace se najednou objevila modra obrazovka a cekala me "modra smrt", vypis pameti a restart... Presto Windows normalne nabehly a po prihlaseni nabehl i ESS. Bohuzel ale pocitac nevydrzel pracovat dele, nez 1-2 minuty a cekala me dalsi modra smrt. Pri dalsim nabehnuti Windows jsem tedy rychle zakazal sluzby ESETu a antivirus odinstaloval. Nedalo mi to a pustil jsem se do reinstalu, ale bohuzel bezvysledne - situace se opakovala. Vratil jsem se tedy ke starym osvedcenym produktum Kerio a Avast. Bohuzel jsem zjistil, ze po teto udalosti s ESS se nemohu dostat do Nouzoveho rezimu pocitace. Pri bootovani a naslednem mackani klavesy F9 pocitac klasicky napise - Verifing pool data a hned potom se na kratickou dobu objevi dole napis "
No HPA Enabled Drive" + jeste nejaky dodatek, ktery nestiham precist. Windows ale normalne nabehnou klasickym zpusobem a system slape bez problemu. Zatim dokud je vse v poradku nevadi mi to, ale muze se stat, ze budu potrebovat pouzit Nouzovy rezim napr. pro Obnoveni systemu po nejake chybe a NR nenabehne. Chtel bych tedy nabihani Nouzoveho rezimu znovu zprovoznit, pokud mozno bez reinstalu Windows.
Pokud budete chtit nejake informace ohledne systemu, tak me prosim omluvte predem, pokud nebudu vse shopen ihned napsat, nebo nebudu chapat, co po me presne chcete. Co se tyka HW jsem pouze jeho uzivatel a moc tomu nerozumim, vystacim si s vyberem Boot sektoru v BIOSu a nasledne instalaci Windows

S pozdravem a dikem. Uzivatel Strong