DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

krysarr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod krysarr » 13 kvě 2020 20:09

Dnes mi zničehonic (uprostřed práce) přestal fungovat Google Chrome - hází to hlášku DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN.
(Firefox i Opera fungují.)

Vyzkoušel jsem bez úspěchu všechny možnosti popsané zde:
https://kinsta.com/knowledgebase/dns_pr ... _nxdomain/

Napadá někoho ještě jiné řešení?

Díky!

P.S.: Stejný problém se mi objevil asi před měsícem na jiném počítači a tam to bohužel od té doby stále nefunguje.



Reklama
Uživatelský avatar
Microsheep
Level 4.5
Level 4.5
Příspěvky: 1552
Registrován: leden 10
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod Microsheep » 13 kvě 2020 20:46

chrome://net-internals/#sockets
Flush socket pools

chrome://net-internals/#dns
Clear host cache

Zkoušel jsi?

Popřípadě kompletně odinstalovat:
Odinstalovat Chrome přes ovládací panely
Pokud zůstalo smazat z: C:\Program Files\Google nebo C:\Program Files (x86)\Google
Smazat %localappdata%\Google\Chrome
Znovu nainstaluj.
Samozřejmě si zazálohovat všechny potřebná data.

krysarr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod krysarr » 13 kvě 2020 22:13

Microsheep píše:chrome://net-internals/#sockets
Flush socket pools

chrome://net-internals/#dns
Clear host cache

Zkoušel jsi?

Popřípadě kompletně odinstalovat:
Odinstalovat Chrome přes ovládací panely
Pokud zůstalo smazat z: C:\Program Files\Google nebo C:\Program Files (x86)\Google
Smazat %localappdata%\Google\Chrome
Znovu nainstaluj.
Samozřejmě si zazálohovat všechny potřebná data.


Děkuji za radu. Bohužel ani nic z toho nepomohlo.
Ještě jsem zkusil poslední bod obnovení, ale také bez úspěchu. :(

Nechápu, v čem to může vězet...

knowledgeispower
Level 1
Level 1
Příspěvky: 53
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod knowledgeispower » 13 kvě 2020 22:38

https://stackoverflow.com/a/44063082

Nedávno jsem řešil podobnou věc.

krysarr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod krysarr » 14 kvě 2020 11:38

knowledgeispower píše:https://stackoverflow.com/a/44063082

Nedávno jsem řešil podobnou věc.


Děkuji, ale nevidím tam bohužel jiné kroky, než jsou v tom mém prvním odkazu. :(

knowledgeispower
Level 1
Level 1
Příspěvky: 53
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod knowledgeispower » 14 kvě 2020 15:53

Ještě můžeš zkusit:

net stop dnscache
net start dnscache

https://support.microsoft.com/en-au/hel ... he-default

krysarr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod krysarr » 15 kvě 2020 21:21

knowledgeispower píše:Ještě můžeš zkusit:

net stop dnscache
net start dnscache

https://support.microsoft.com/en-au/hel ... he-default


Děkuji, ale také to nefunguje. :(

krysarr
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: únor 18
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod krysarr » 25 kvě 2020 16:22

Nemá ještě někdo nějaký nápad?
Přijde mi absurdní, že by Google takovou věc neřešil - na internetových fórech si na tu stejnou chybu stěžují lidé již několik let. :(

knowledgeispower
Level 1
Level 1
Příspěvky: 53
Registrován: říjen 19
Pohlaví: Muž

Re: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Příspěvekod knowledgeispower » 25 kvě 2020 16:45

Já jsem řešil hrozně podobnou, možná i stejnou, chybu také, ale mně bohužel pomohly odkazy výše.

Ještě ti hodím pár rychlých odkazů:
https://support.google.com/chrome/threa ... d=35265553
https://geeksadvice.com/how-to-fix-dns_ ... on_Windows
https://geeksadvice.com/flush-dns/

Ujisti se, že si fakt zkusil všechno z těch odkazů. Podle různých lidí z fóra tipuji, že Geeksadvice odkaz dost lidem pomohl.


Zpět na “Windows 10, 8, 7, Vista, XP…”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 1 host