ani nevím jak se mi to tam povedlo hodit
tuhle radu jsem dostal na jiném fóru
ABBC3_OFFTOPIC
U Windows 7, 10 je při otevřeném Exploreru/prohlížeči v horní části vpravo světle modrý znak ozubeného kolečka-kliknout na něj pravým "myšítkem" a v nabídce by mělo být zátržítko/fajfka u Centropolu, tak kliknout na to zátržítko, aby tam nebylo- horní lišta Centropolu by měla zmizet. U přeplácaného prohlížeče Edge nevím. Nevím jestli je počítač používaný v práci nebo doma, v "pracovním" PC by ti mohl nadřízený vytknout zásah do "sítě" PC i když je to většinou ošetřeno "ajťáky" pracující pro firmu a odstranit by to nešlo..
jenže to nemůžu najít
díky moc
Dum Spiro Spero
Spem retine
S Rozumem a Odvahou
Audacem Fortuna Iuvat
Sciens Vincit
Semper Fi
Te liste se rika adresni radek, v drivejsich verzich IE a Pruzkumnika sel opravdu snadno vypnout ve vlastnostech zobrazeni.
U prohlizece mozna muzes pouzit kiosk rezim.
Nastavení - Ochrana osobních údajů - Panel adresa - Hledání na nových kartách - Vyhledávací pole (doporučeno)
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 15 minutách 15 vteřinách:
Co konkrétně nemůžeš najít ? Volba Panel adresa je až dole ve Služby. Vpravo šipka otevře možnosti, tam je "Hledání na nových kartách používá vyhledávací pole nebo adresní řádek."
Znovu otvírám toto téma. Jsem jediný uživatel PC jako Administrátor. Přesto mi na hodně věcí vyskakují hlášky podobného typu.
Jak znovu obnovím normální fungování PC s plným přístupem? Jak se chci dostat někam hlouběji, vyskočí zase hláška.
Přeci...
Poslední příspěvek
Spusť si inštaláciu OS cez Win s ponechaním osobných súborov a nastavení.Možno Ti tú chybu odstráni.
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...