AHoj,
potreboval bych poradit, nejde mi preinstalovat winwdows. Kdyz si dam v biosu bootovani z cd rom automaticky mi to nenajede na instalaci ani i pote co mi to nabizi stisknout libovolno klavesu, klavesu stisknu, ale normalne najede windows a zadna instalace, bootovani z hdd mam vyple. Nevim si s tim rady, tak diky za jakoukoliv radu
ertezet
Preinstalovani windwos xp professional
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jaké tlačítko mačkáš,když vyskočí ta hláška?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
prave ze nic, kdyz jsem to zkusil preinstalovat zalogovani do compu, spustim instal cd, tak mi najedene normalne instalace, ale zase mi to nepovoli odstranit svazek C, protoze pri spusteni instalace windows si uz na ten svazek nakopiruji nejaky data, takze vysledkem je ze se jenom smazou winodows, ale ostatni bordel (programy, viry...) tam zustavaji..... je to divny, ale budu rad, kdyz mi nekdo pomuze
-
- Pohlaví:
no tak "c" taky nefunguje, prave ze je problem ze sem to zkousel i primo kdyz se natahne system, tak jsem dal prozkoumat a spustil instalaci, jenze tam je problem ze si windows nakopirujou do toho oddilu, kde mam ted system nakopirujou uz nejaky instalacni soubory a potom kdyz mi najede instalace a chci ten oddilu uplne odstranit tak to nejde,protoze jsou tam uz ty soubory
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”