Crackle XP???

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

agent.bobo
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Crackle XP???

Příspěvekod agent.bobo » 28 pro 2007 11:17

Zdravim.Koupil jsem jety comp,kde jsou i nainstalovane XP SP2.Prodejce mi tvrdil,ze ty windows XP jsou aktivovane(nejspis crackle)..protoze,do ted vsechno OK.Dneska zapnu comp a naskoci hlaska,ze zbyva k ativaci 7 dni..a jestli chci aktivovat,nebo ne..Tak nejdriv sem dal NE,najelo,v pohode..Zkusil sem pak znovu restartovat,dam pro zmenu ,,ANO,,..nasledne najede oznamovaci modre okno:Windows XP uz jsou aktivovany...No,jenze tohle se deje porad dokola..Na svem hlavnim PC mam taky XP i s licenci,ale jen na jeden comp,takze bych rad na tom noutu ty XP zachranil,uz jen kvuli tem datum,co tam uz mam :-(Zajimalo by me,co se stane za onech ,,7 dni,,...

Reklama
ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 28 pro 2007 11:35

Jestli to byl seriózní prodejce, měl ti dát aktivační klíč.
Myslím, že za těch 7 dní přestanou XP fungovat - ale bez záruky, nikdy jsem to nezkoušel

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 28 pro 2007 12:02

Zkus se podívat, zda máš instalační CD. Na něm by měl být uveden aktivační klíč. Pokud jsou to OEM bude vylepen i na bedně. Zkus to znovu zaktivovat. Pokud to nepůjde, volej podporu mrkvosoftu.
bezplatné telefonní číslo Aktivačního centra +420 800 100 074
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 pro 2007 12:03

Jinak, XP se necrackují, je to k ničemu :lol: Jedině se to používá na vyřazení WGA. Tohle co ty nabíhá je prostě aktivace Win a to, že ti to jednou píše, že je máš aktivovaný a podruhé že ne, bude nejspíš chyba Win. Kontaktuj svého prodejce nebo MS.

agent.bobo
nováček
Stav:

Příspěvekod agent.bobo » 28 pro 2007 12:26

no to ne..ono to nehlasi jednou to,potom to:-)Je to porad stejny:Hlasi mi to aktivovat do 7 dnu...a po kliknuti na ,,ANO,,ohlasi,ze uz jsou aktivovany..Ale po dalsim startu PC je to porad to samy...Ty XP nebudou legalni...to bylo uz na tom jetym compu...Ja sice mam svoje,ale jen na jednu licenci,takze i pri reinstalaci by mi to bylo prd platny..

ini808
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod ini808 » 28 pro 2007 14:33

Ještě mě napadlo zkusit se podívat na skříň. Jestli to je počítač, který byl někdy koupen s Windows, tak by tam měla být nálepka s SN

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 28 pro 2007 15:33

Další způsob řešení: okamžitě kontaktovat prodejce a vyzvat ho, aby věc dal do pořádku. Pokud sám provedeš na PC nějaký zásah, bude prodejce celkem úspěšně argumentovat porušením záručních podmínek a dá od věci ruce pryč. V případě problémů pohrozit ČOIkou :evil:, Živnostenským úřadem :evil:, případně SW policií :evil: :evil: :evil:

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 28 pro 2007 16:06

ini808 píše:Ještě mě napadlo zkusit se podívat na skříň. Jestli to je počítač, který byl někdy koupen s Windows, tak by tam měla být nálepka s SN

Možná by jsi si měl pořídit lepší brýle na čtení :D To jsem mu radil o pár postů výš.
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 28 pro 2007 17:32

kontaktuj prodejce protoze Ti to pravdepodobne nainstaloval

poznas to podle cca dvou veci
1. instalacni cd k windows si dostal jeste v baleni nerozbalene
2. tvuj stitek ktery si mel dostat s kompem, pripadne na kompu bude mit modrozlutou barvu

jedna se o to ze klic na takovych stitcich je z nove serie klicu oznacovane XP pro SP2 C, pricemz je docela sance ze ty windows sou ze serie XP pro SP2 B, tedy ze starsiho media nainstalovany. spolehlivym resenim byva vetsinou primo nova cista instalace z media ktere patri primo k tomu produktovemu klici

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”